dj onur

tedirgin sazan
almanya hanoover da ya$ayan, ozel gecelerde kendi hazirladigi yerli ve yabanci remixleri calarak geni$ bir kitleye hitap eden turk djimizdir. ba$arisi ve $ohreti o kadar artmi$tir ki, sadece turklerin degil, alman hayranlarinin da ilgisine mazhar olmu$ ve performansiyla herkesi etkilemi$tir. resmi web sitesihttp://www.djonur.biz olmakla beraber, bu siteden tum remixlerini indirebilirsiniz. israrla tavsiye edilir.
igor
-remix yazan bircok sarkida imzasi olan zat, oyleki sarkinin bir cok yerinde kaba sesli bir tip diceeeeey onuuuuurr demektedir.
nitratex
pek cok turkce sarkıya remıx yapmıs kısıdır.ayrıca nfs soundtrack olan get low a remıx yaparak benı benden alıp baska yerlere goturen becerıklı dj.en ıyı remıxer dj dıyebılırız.hele bı evlerının onu boyalı dırek varkı ne siz sorun ne ben soyleyım.ınternet sıtesıhttp://www.djonur.biz/ dir.
mitili
parçalarda çok jingle kullanıp adamı hasta eden dj. şarkı mı dinliyoruz onun reklamını mı dinliyoruz belli değil.
sdt
maltada bi anda di di di dijeeeyyyy onur jingle’ını dinledikten sonra yine mi sen dedirten şahsiyettir. ünü maltalara kadar yayılmıştır fakat jingle’ı yerli yabancı tüm şahsiyetlerin tepkisini toplamıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol