salad bar

independence
kimi restaurantlarda tam ortada bir yerlerde bulunan, tekerlekli bir aracin uzerine konu$landirilmi$ envayi ce$it salatanin bulundugu yer.self servis olur bunlar.alirsiniz yayvan bir kap dolduruverirsiniz kitliktan cikmi$ gibi.nasil olsa fiyati sabittir.ne kadar alirsaniz alin ayni fiyati odersiniz.
made in heaven
acliktan gozu donmus arkadasin saladi saldir okuyarak "aha saldir bar var lan" demesi sonucu bizleri gulmekten yerlere yatirmasina vesile olmus self servis salata bari.
independence
bak ben cok super bi$i ke$fettim. amerika’yi yeniden ke$fetmi$ misali gibi olacak anlattiklarim ama aklina gelmeyenin i$ine yarar belki.

diyelim ki sebze manyagisin, delisisin lan i$te bildigin. patates tarlasina atlar kabuguyla topraktan yersin, havuc tarlasinda tav$anlarla yari$irsin bir nevi, o derece sebze delisisin.

gidicen bu salad bar’in bulundugu yere, reyondaki gorevliye dicen ki "ben bundan paket yaptirmak istiyorum", alacan sana verdikleri kaplari, silme sebze doldurucan iclerine. karnabaharindan lahanasina, havucundan borulcesine, enginarindan patlicanina. 3 kase doldurucan ama, oyle aza tamah etme. sonra al onlari bas git evine, gec pc’nin karsisina, ac en sevdigin dizilerden birini, bir yandan izlerken bir yandan sebze manyakligini tatmin et.

peki neden evde ye diyorum, orada ye demiyorum?

eger benim gibi bir sebze manyagiysan, yemek yeme stilin ho$ kar$ilanmayabilir. kendi adima bir oturusta 1 kiloyu rahat gotururum ben ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol