kalorifer böceği

independence
minik, igrenc, sari$in ve hemen herkes tarafindan nefret edilen bocek turu.bir evde yuvalanmi$sa daha da kurtulu$ hemen hemen yok gibidir.tum aile efradini toplar evinize ve sizinle ortak ya$ar, sizden cok daha fazla tuketerek ve daha konforlu ya$ayarak.sicak yerleri sevdiginden dolayi bula$ik makinesinin cok yakininda, firin civarinda, elektirikli cay makinelerinin kahve makinelerinin cok yakinlarinda rastlayabilirsiz bu bocege.bilgisayarinizin cevresinde de yuvalanabilirler.ozellikle scanneriniz varsa acik bolumlerini kapali tutmanizi oneririm.benim bu sebepten oturu harika bir hp printer & scannerim mahfoldu.
independence
bu hayvanlarin dirayetlerine, dayanikliliklarina, ureme hizlarina ve hareket kabiliyetlerine her zaman hayran kalmi$imdir.ote yandan bu kadar dayanikli ve hemen her $eye meydan okuyabilen bir bocegin terligimin altinda **cork** sesini cikartmaktan ba$ka bir varlik gosterememesi ayri bir ba$lik konusudur.
independence
bu yaratigi kendi boyunun 1000 kati yukseklikten(evet evet 1000 kati dedim) yere birakin, yere du$tugu zaman sagina soluna bakinip muhtemelen "bu salak insanoglu ne zaman benimle ugra$mayi birakcak acaba" $eklinde du$unup pitir pitir olay mahallinden uzakla$acaktir.

yine bu yaratigi saatte 140km hizla yere firlatin once sirt ustu dinlenip 4 saniy ekadar "hay mina kodugumun salagi napio ki $imdi bu?" $eklindeki du$unceleri minik beyninden kovaladiktan sonra yine pitir pitir olay mahallinden uzakla$acaktir.

yaradan insanoglunu da bu kadar dayanikli yaratsaymi$da 180 km hizla giden bir aracin uzermize cikmasindan sonra yerden kalkip tek uzuldugumuz $ey "bak goruyor musun bu pantolonu da dun almi$tim, bu tekerlek izi cikmaz da $imdi offf" $eklindeki du$uncelerimiz olsaymi$.
kimlanbu
soğuk kanlı bi hayvan olsa gerek..kalorifer civarında ikamet ettiğine göre..independence`nin yorumundan sonra imrendiğim tek hayvan
independence
ki$in anlarim kalorifer var kombi var soba var var i$te bir $eyler, isminden sebeptir ki buralarda dola$ir bu yaratiklar.e be hey igrenc yaratik, yazin ne i$in var lan benim mutfagimda.illa sicak ariyorsan git gune$in eksenine gir nasil olsa sana bi sik olmuyor.

dedirten ba$lik.
fasa fiso
igrenc otesi yaratiklardir.yazin mutfak tezgahinin uzerine konuslanir yuzlerce, hatta binlercesi.isigi actiginiz anda siz ciglik atarsiniz her seferinde, onlar da bir anda kacisirlar.nasil bir hizdir hala anlamis degilim.saniyeler sonra tezgah bombos kalir, o hergeleler saklandiklari yerden nanik yaparlar sana, nasil da kactik diye.gun olur devran doner.elinize bir bocek ilaci gecer.tabletleri gereken yerlere koyarsiniz.evet, son gulen siz artik nanik yapabilirsiniz.kurtulmussunuzdur.gazaniz mubarek ola.
independence
bu hayvani al atmosferden a$agi at, vallahi sikini sallaya sallaya du$tugu yerden yurumeye devam eder. bu hayvani tanidim taniyali bocekgiller familyasina hayranligim kat be kat artti.
independence
herhangi bir tehlike hissettigi zaman, misal duvarda kendi boyunun 500 kat yuksekliginde bir yerden dahi kendini yere atip ardindan hicbir $ey olmami$ gibi piti piti kacabilen muhtesem yaratik. o guc kuvvet dogru orantili olarak bizde olsa var ya, aya ziplayarak giderdik anasini satayim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol