cracking up

independence
per$embe gunleri saat 20:30 da cnbc e`de yayinlanan dizi.dizinin aciklamasi $u $ekilde yapilmi$.

idealist bir psikoloji ogrencisi olan ben, zengin bir beverly hills ailesinin konuk evine tasindiginda beklentilerinin cok uzerinde kazanclar saglar. yanlarina tasindigi shackleton ailesi, ilk bakista kusursuz gibi gorunmekle birlikte tek aile bireyleri incelendiginde garip ozellikler tasimaktadir.
ben ve yakin arkadasi liam, kisa bir sure sonra bu aile uzerinde ‘calismaya’ baslar. ev halki, iki kafadar icin okulda ogrendiklerini denemeleri ve staj yapmalari icin bulunmaz bir ortamdir.
kendini bu aileyi ‘normallestirmeye’ adayan ben, zaman zaman caresiz hissedecek; cunku kitaplarda anlatilan ‘vakalara’ hic benzemiyor shackletonlar.


kim kimdir?

ben sweetwater (jason schwartzman)
psikoloji ogrencisi. egitimini aldigi dalda basarili olmayi istiyor ve ‘stajini’ shackletonlar uzerinde yapmaya kararli.

liam connor (david walton)
ben’in arkadasi ve kader ortagi. bulduklari dogal staj ortamini arkadasi ile birlikte degerlendirme konusunda cok istekli.

ted shackleton (christopher mcdonald)
ailenin magrur reisi ted, basarili bir farmakolog. cildirma noktasinin esiginde olsalar da kabul etmeli ki ilginc, eglenceli ve sevgi dolu bir ailesi var.

lesley shackleton (molly shannon)
ted’in esi lesley, onun en buyuk yardimcisi ve kendini uc cocuguna adamis mutlu bir ev kadini. cocuklari chloe (caitlin wachs) bir ponpon kiz, preston (jake sandvig) ise bir atlet. uc numara tanner (bret loehr) da dahil olmak uzere hepsi ‘sorunlu cocuklar’.

http://www.cnbce.com/pr-diziyeni-crackingup.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol