tarkanlı avea reklamı

imgoindeeperunderground
her tarafi ask ve kalp dolu ve sarkisi guzel olmus yeni reklamdir. tarkan’in bu reklam kampanyasi icin eylemleri surecekmis. surer tabi kendisi 5 milyon dolar para almis avea’dan.
dinlemek isteyen olursahttp://tarkan.avea.com.tr adresinde sarki mevcut. bir suru tarkan fotografi, tarkan sarkisi parcasi falan da var. yetmedi ben bunu bilgisayarima da indireyim derseniz o zamanhttp://www.idoclub.net/ adresine gidin, orda linki var kendisinin oradan indirin mesela.

buarada reklam ile ilgili kelamlarim bitmedi, uzunca bir sure reklamin telefon reklami oldugu zannediliyor nitekim hat reklami olduguna dair bir isaret yok. hatta ne olduguna dair bir isaret de olmadigindan sol ust kosede bu bir reklamdir yazmalari bu defa iyi olmus. sarki dedigim gibi guzel ama telefon konusmasi son derece yapmacik geldi bana, bu tarkan’in tipi ve ses tonu sebebiyle olabilir, ne yapsa yapmacik gorunebilir. lakin kendisi cok yakisikli bu reklam filmimizde de, orasi ayri..

telefonu masanin uzerinde unuttuktan sonra sevgilisini hatirlayinca aklina cep telefonu geliyor ve memlekette hirsiz yok demekki, geri geldiginde telefonu bulabiliyor, bence bu durum cok umitsizdi. ben geri gider ve babayi bulur diye bekliyordum ama o sirin kopek hayvani telefona tarkan’dan daha fazla sahip cikmis. iyi etmis.. zaten telefonu kaybetse ne olur, neyse parasi verir yenisini alir, yeni bir de hat alir, olur biter.

avea bu reklamla daha fazla satar mi konusunda suphelerim mevcut olsa da bu reklam serisi ile adindan bahsettirir o kesin.
independence
oldukca ho$ bir reklam olmu$ zannimca.tarkan ayni telefonla birakin masada unutmayi yolda yuruse istanbul da bir daha sevgilisini arayabilme ihtimali kalmazdi.en azindan ayni telefondan durum bu $ekilde olurdu.gavuristanda demek masada unuttugunuz telefonlari pe$inizden yeti$tiren kopekcikler de var.merak ettim ben $imdi ayni masadan bah$i$ vermeden kalktiginiz takdirde ayni kopekcik ayni sevimliligi ile mi pe$inizden ko$turur yoksa "senin sulaleni" baki$lari atarak hirlar mi acaba.sonucta ba$arili bir reklam.ho$ olmu$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol