sözlük themesi hazırlayacaklara oneriler

independence
oncelikle bilmemiz gereken $ey $udur ki sozluk themesi hazirlamak icin webmaster, coder, peygamber devesi yahut astronot olmaya gerek yoktur.nitekim ben hicbiri degilim.$imdi adim adim yapmamiz gerekenleri bir inceleyelim.

en ba$ta sozluk css indirilir.bunu da a$agidaki adresten yapabiliriz.ne de olsa kamuya aciktir.

http://www.bilgisozluk.com/top.css

css i indirdik.ardindan muhte$em guzellige sahip uc adet resim bulunur.bunlar ba$liklarin bulundugu bolumde, butonlarin bulundugu bolumde ve entrylerin okundugu yerde gozukecek.bu sebepten birbirinden cok da bagimsiz olmamalari gerekiyor.kb leri ve boyutlarini sag tiklayarak ozellikler bolumunden ogrenebilirsiniz.

peki css i nasil yaazicaz.sizin icin en kolay yontem topstyle kullanmak olacaktir.topstyle bir css editorudur ve i$lerinizi cok kolayla$tirabilir.a$agidaki adresten de trial versiyonunu indirebilirsiniz.

http://www.bradsoft.com/topstyle/download/topstyle.exe

topstyle`i indirdik kabul edelim ve resimleri de elde ettigimizi kabul ederek yolumuza devam edelim.css yazarken zaten elinizde var olan top.css in sadece renk kodlari ile oynayin.kendi makinenizde denemeden bana yollamassaniz herhangi bir hata durumunda emeklerinizin bo$a gitmesini de engellemi$ olursunuz.mutlaka kendi makinenizde once bir deneyin cali$ip cali$madigini.kodlamasini da benim yapacagima gore sizin yapacaginiz themenin cali$mama ihtimali aslinda yok gibi bir $ey.tum bunlari hallettikten sonra zipleyerek [email protected] adresine yollayabilirsiniz.en kisa zamanda degerlendirilecektir.
independence
logo kismini yazmayi ihmal etmi$iz.logonun da olcusunu ve kb sini sag tiklayarak ozellikler bolumunden ogrenebilirsiniz.unutmayin.logonun guzelligi cok onemlidir.muhte$em themelere imza atacaginiza eminim.ya da salliyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol