koltuk altı kili

ups
cok uzarsa yazin cok buyuk ihtimal terlemeye ve gene cok buyuk bir ihtimal kokuya neden olacaktir.goruntusu de pek hos degildir aslinda.fransizlarin ve yunanlilarin koltuk alti killarini kesmedigi soylenir...
maliyeci
nba de gurur kaynagi olmasi muhtel kil cesidi.bir de o kadar kosuyorlar,hayvan gibi terliyorlar,birbirinize de mi kokmuyor kardesim.
performer
jilet ile kesilmesi sağlık açısından sakıncalı,kıl köklerinden vücut bakteri kapabiliyormuş,bu yüzden makas vs. gibi şeylerle kesilmeli.
cremaster
itf endokrinoloji polikliniğinde çalıştığım dönemde şahit olduğum kadarıyla ergenliği bitirme sınırına gelmiş ve dahi bu sınırı geçmiş pek çok kızımızın almadığı, almaya üşendiği kıllar.

beni asıl şaşırtan bu hanım kızlarımızın geldikleri bu muayeneye yabancı olmadıkları ve her geldiklerinde puberte evrelemesi(koltuk altı kıllanması, meme gelişmesi ve pubik kıllanmayla yapılan bir değerlendirme) yapıldığını bilmeleri.buna rağmendir ki saçımdan uzun koltuk altı kıllarını almadan doktor kontrolüne geliyor olmaları beni derin düşüncelere sevketmektedir.

tamam erkek nüfusunun da pek iç açıcı temizlik alışkanlıkları yoktu ama kızları böyle görmek beni mahvetti.
master of reality
kılın anatomisi:kilin anatomisi ve histolojik yapisi:
kıllar elastik, keratin iplikcikler olup, epidermisden dermis ve yağ dokusuna doğru kök alırlar. kişi ve bölgeye göre değişmek üzere çapları 0.05 – 0.5 mm kadardır. ayak tabanı el ayası, oral kanal ve ürogenital ağızlar dışında derinin her yerine yayılmışlardır. kılların rengi kapsadığı pigmente göre değişir. kılda hiç pigment yoksa bu hale albinismus denir. kıllar düz, kıvrık veya dalgalı olur. kıl iki kısımdan oluşur:
1- dermiste yer alan kıl kökü (kıl folekülü),
2- deri dışında yer alan kıl.

kaynak:http://www.bioder.com/bioder/kil_anatomi.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol