helikopter böceği

her satanist kedi yamyamdir
göl ve durgun sularda yaşar.vücudu iri,uzun yapılı ve parlak renklidir.erkeğin vücudu mavi dişininki yeşildir.hiç durmadan gün boyu uçabilir.dişi yumurtalarını su bitkilerini gövdelerine bırakır.larvalar küçük su canlılarıyla beslenir.
armour
sivrisinekleri avladıkları için, yazlık bölgelerde sivrisinek istilasına uğranılan vakitlerde yolu dört gözle beklenen böcek.
rothkan
kanatlari olmasina ragmen apachi turu helipkopter kiralayarak seyahat eden ve sivri sinekleri adeta bir rambo misali avlayan bocek turudur.bocekler aleminde savasci ruhu ile taninir. hatta bazi söylentilere gore adi duyuldugunda tum boceklerin saygidan kanat cirpmayi kestigi anlatilir.
roker phy
köye ilk gittiğimde komşu çocuğunun’şu böcekler varya gözünü kör eder’haykırışı ile beni korkuttuğu ve buyüzden hala daha görünce tik olarak gözümü kapamama yol açan böcek türü.
independence
bu boceklerin ihalesini italya kazanmi$tir.turkiye’nin tek $arti bu boceklerin yapiminda fransiz yapimi parca kullanilmamasidir.

bocekdi di mi o? evet bocekti kesin.
sanatis
boyle 17 kanatlı gibi ucan bişe cok yakına yaklasıp gorülememiştir .yusufcugun bir ileri modifiyeli hali gibi bişedir.latince ismini bilmem belkide oyle bi sinek de yok ama oyle bişe var .havada sabit kalma yetisine sahiptir ve kanat sayısı bilirkişilere onaylatılmadan girilmiştir yanıltcı olabilir.sanılanın aksine yusufcuk yanında evladı gibi durur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol