moda oldugu için rock müzik dinlemek

ups
bu muzikle yakindan uzaktan alakasi olmayan hatta bundan ziyade ozunde bu muzikten nefret bile edebilecek insanlarin sirf ben de trende uyayim zihniyetiyle yaptiklari aktivite..
ups
hangi muzigin daha ustun oldugunu degil,bir grup insanin hareketlerinin altinda yatan gerekceleri ortaya cikartmaya calysan basliktir..
muque
birileri bir yere gidiyor diye peşlerinden giden insan sürüsünün yaptığı eylem.hatta abartırlar bazen moda diye hardcore, moda diye blackmetal falan da dinlerler.

+neler dinlersin ?
-metallica!
+?!
- off hiçbişey bilmiyorsun...metallicacıyım ben, metallica müziği dinliyorum.
ithilquessir
kucuk bir ihtimalle moda olsun diye dinledigi muzikten bir seyler kapip adam olucak insandir. hicbir sey olmasa iki uc ay kaliteli muzik dinlemistir. kendisi icin iyidir.
radioslave
hemen belli olur bu tipler,genelde; teoman,şebnem ferhah dinlerler en fazla linkin park daha ötesine geçemezler,bi kaç yıl sonra sıkılp yine ait oldukları müziğe döner
scary miss mary
rock müzigi bi trend zanneden, geçici olarak ipodlarını kolpa gruplarla doldurup, taksim takılan gençlerde görülür. ipodları fazla karıştırıldıgında görülür ki aradan sezen aksular veya candan erçetinler çıkar. evine gidildiginde dolabı çeşitli ahize küpeler falan bulursunuz. acıyıp geçilesi insanlardır.
376
modanın uşağı hatta soytarısı olmanın en kötü örneklerinden biridir. hayır gün gelir de göt vermek moda olursa, o zaman görürüz o gençleri.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol