fıstık ezmesi

ups
kanimca son derece tatsiz haliyle bir o kadar da gereksiz amerika’da ne varsa bizde de olsun ki kiclarini yalarken zorlanmayalim yillarinda mutfaklarimiza girmis kahvaltilik ...
ithilquessir
tek basina yendiginde fazla tad vermeyen, ancak recel yada yogun sokella takviyesi ile yenebilecek kivama gelen enerji deposu bir yiyecek.
xerxes
cocukken pek yedigim bir besin maddesi. ozellikle "planters" marka fistik ezmesi superdir. iyi bir vucuda sahip olmami bu besine borcluyum ayiptir soylemesi...
oktuys
sade olarak da çok sevdiğim hatta sadece sade yediğim, gecenin bu saatinde başlığını görünce ağzımı sulandıran yiyecek maddesi. aklımda hep amerikanların film sahnelerinde kaşık kaşık yediği yiyecek olarak kalmış. örneğin olur da psikoloğun biri bir gün bana resmini gösterip neyi çağrıştırıyor dese - ki bu günlük hayatın vazgeçilmez, sıradan olaylarından biridir- "amerika, film vb." deyip ona da acilen bir psikiyatrik tedavi olanağı sağlarım. o kadar deliyimdir.
tasarimharikasi
her daim güzeldir, elbette fındık ezmesinin yerini tutmaz ama ahh şu saatte canımı çektirdiğiniz için bu başlığı gözümüze sokup, inicem aşağı alıcam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol