sütlü kahve

esek sipasi
istanbul universitesinin ozellikle edebiyat ve fen edebiyat fakultesi ogrencilerinin tiki tayfasinin takildigi,surekli dumanalti olan, bangir bangir olan sesin bir bolume baska sarki digerine baska bir sarki calarak kafa karistirdigi, pazartesi haric haftaici hergun canli muzik de yapan, icinde pastacilar krali ozsut barindiran vip cafe.
banzai146
guzel turk kahvemizin 40 yillik hatrini bozmak icin cikartilmis bir olay kahve iceceksen aci iceceksin kardesim. ne o oyle sutl falan
goetica
anane babane geleneğidir.pek güzeldir.en güzelini onlar yapar.ama merak edenler olursa eğer:cezveye istediğiniz miktarda süt turk kahvesi ve şeker koyulup pişirilir,ince belli bardakta servis edilir.kahvesi dibine çöker telvesi ağıza gelmez.en nihayetinde afiyetle içilir.
steroid
istanbul üniversitesinin yakınlarında bulunan geniş mi geniş bir cafe. genelde çömler ve çöm avcısı kaşarlanmış üst devreler takılır. hoş bir mekandır.
sierra
etkisi beklediğimle alakasız olan içecek. süt uyutuyor, kahve ayıltıyor; arada bi şeyler bekliyor insan. sütlü kahveyse daha da ayıltıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol