değişimsanat org

independence
selda bagcan`in yegeni olan sarp bagcan isimli ki$inin internet sitesi.bu sitede degi$imsanat isimli muzik firmalarinda yapilan her turlu faaliyet anlatiliyor.meraklilari icin i$te adresi.

http://www.degisimsanat.org
http://www.degisimsanat.com
independence
ucretsiz yoga semineri veren firma.27 kasim 2005, saat: 15:30-17.00 arasinda beyoglunda gercekle$tirilecek.irtibat icin (0212) 245 88 88 cep tel: 0542 553 37 23 numarali telefonlari kullanabilirsiniz.
independence
degisimsanat hakkinda

degisimsanat,olaganustu nitelikli bir kadronun bunyesinde yer aldigi bir egitim-organizasyon ve danismanlik kompleksi’dir.

bunyesinde minimum master-doktora, otesi’nde turkiye ve dunya cizgisi’nde sanatcilarin ve egitmenlerin, 45 yillik kompozitorler, 40 yillik sinemacilar, 35 yillik opera solistleri ve profesyonel muzisyenler,oyunlari 20’den fazla ulkede avusturalya’dan avrupa’ya kadar oynanan 40 yillik yazarlar, 30 yillik taninmis tiyatrocular, 35 yillik fotografcilar,10 odullu karikaturist ve grafikerlerin ve daha bircok daldaki onemli sanatci ve egitmenlerin bulundugu profesyonel bir sanat merkezi,kultur-sanat egitim birimi;

turkiye’nin 28 yil-6000 kaset-3000’den fazla proje deneyimi ile yasayan en tecrubeli studyosu ’nun merkezinde yer aldigi tanitim ve organizasyon-ses ve goruntu hizmetleri birimi;

coca-cola,turkcell,sabah,atv,kanal6,kanal 7,ans,genc tv,dandy e bircok ulusal ve uluslararasi kurum ve projede imzasi bulunan kurumsal danismanlik-proje uretimi ve danismanligi birimleri ile, sizlere hizmet verir.

hem tek tek verdigi hizmetleri hem de sinerjisinden elde ettigi guc ile verdigi hizmetlerinin butunu olan hizmet paketi olarak farklidir,fark yaratir.

http://www.degisimsanat.org
independence
yeni tasarimi ile yakinda yeniden hizmette olacak ve bilgi sozluk uyelerine cok yuksek indirimlerle gitar dersi falan verecek. yani sadece gitar dersi degil, sanatin her yonunde dersler veriliyor burada.

siteyi de sifirdan tasarlayan yine ben olacagim oh$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol