bilgi sözlük arşiv paylaşımi

beatrix
aradigimiz ve bulamadigimiz $arkilari yazarak payla$abilecegimiz bir ba$lik. olanlar olmayanlara verir, olmayanlar olanlardan alir ve bi payla$im haline donu$ur biz, siz hepimiz mutlu oluruz.
independence
yazarlarimiz ar$ivlerinde bulunan $arkilari buraya yaziverirler ve biz kimi zaman sagda solda $arki arayan insanlar olarak ilk ba$ta bakmamiz gereken yeri biliriz.mesela ben kac gundur sibel tuzun`den gozumun bebegi isimli $arkiyi aradim da arkada$larim dvd den cekip yolladilar sagolsunlar.oysa bizim bir sozlugumuz var..kimselerden bir $ey aramamiza gerek kalmamali.
independence
aradiginiz $arki isimlerini ve $arkicilari da buraya yazabilirsiniz ayni zamanda.elinde olan varsa bir $ekilde size ula$acaktir.ya da sallamayacaktir bile.garantisini veremem ama denemeye deger.
376
normal şartlarda sikseler böyle bir başlığa entry girmezdim, zira bir anda götüm kalktı ve hava atmak istedim. türkiyenin sayılı arşivlerinden birine sahip olmama mutevellit aramakta oldugunuz eski model bulunmayan şarkılar, muhtemelen elimde vardır. haa bunu sizinle paylaşır mıyım? çok afedersiniz sik paylaşırım sebebine gelince ise 7 senedir türkiye nin ve dünya nın pek çok yerini gezerek toparladığım arşivimi öyle kolay paylaşmak haksızlık değil midir bana ?. götüm açıldı lan o arşivi toplayana kadar demez miyim?. yok öyle.
ben bile boklu bir arşive, emek harcadım diye paylaşmaktan çekiniyorsam, o arşivin içindeki şarkıları yapmak için bir taraflarını yırtan adamlar acaba ne düşünür, ne hisseder ?
(bkz: emeğe saygı)
(bkz: artı rep )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol