açık bilgisayar ile aynı odada uyumak

independence
gecenin zifiri karanliginda ve sessizliginde odanin icerisinde bir traktorun tarlayi surdugu hissi uyandirir.traktoru suren koyluyu dovmek icin yataktan kalkilir ve fakat ortada ne traktor vardir ne de koylu.olan biten sadece bilgisayar kasasinin fanidir.bir zaman sonra beyin ali$ir ve fani duymamazliktan gelir.bu duruma cok icerleyen fan cali$maz olur ve anakart yanar, i$lemci vefat eder, ekran karti greve gider..gokten uc elma du$er, suyu sikilir icilir.
promobycal
hic degilse bilgisayar aciktir ve sesin nerden geldigi, kapanirsa neden kapandigini bileceginiz bir uyku cesidi olacaktir. kapali bir bilgisiyar, kendi kendine acilmasi, cikir tikir sesler gelmesinden daha hayirlidir.
capt it all
antivirüs otomatik çalışınca, çalar saat kurmuş gibi uyanmak demektir. artık nasıl kazınıyorsa o harddisk, içim acıyor anasını satayım...
steroid
yatarken müzik dinlemek gibi salak bir huyum olduğu vakitlerde kasayı yatağın yanına çekip kulaklığı da kulağıma takıp mp3’leri açarak gerçekleştirdiğim atraksiyon. allahtan sonradan mp3 player icad oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol