hikmet çetin

independence
eskiden disi$leri bakanligi yapmi$, ardindan da tbmm ba$kanligi yapmi$, tum bu konumlarindan sonra da ba$arilari gozonunde bulundurularak ustelik nato tarafindan afganistanda`ki en yuksek yetkili sivil olarak goreve atandi.
betterthan
temiz siyasetci kavraminin turkiyede tek temsilcisi olan diyarbakirli fanatik besiktasli siyasetci.

cumhurbaskanligi secimlerinde neden aday gosterilmedigni anlamadigim,cuumhurbaskanini halk secmesi halinde ve hikmet cetinin buna muteakip aday olmasi durumunda turkiye nin yeni cumhurbaskani olmasi kacinilmazidr.
ed nh
cumhurbaşkanlığına aday olduğu rakdirde hiç bir milletvekilinin itiraz etmeyeceğini düşündüğüm eski dış işleri bakanı... kanımca da abdullah gül yerine aday gösterilmesi çok daha yararlı olacağına inandığım çok başarılı kişilik..
filojiston
pasif siyesetçidir. iyi memur olur kendisinden yada bilgisinden dışişlerinde faydalanılabinir ama liderr olacak vasıfları taşımayan bir siyasetçi modelidir.
ophelia
seçim günü bir çok kanala konuk olan, mütevaziliğiyle, kurduğu düzgün cümlelerle kendine yine hayran bırakmış,chpnin seçim sonuçları ve sebepleri hakkında halkla aynı düşünceye sahip olduğu görülmüş, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de adı geçenler arasında yer almış siyaset adamı.
sengreal
on numara insan deyiminin-sözünün tam karşılığı .. tanışmak şerefine eriştiğim için kendimi şanslı hissediyorum açıkcası..

tüm siyasi gruplar tarafından sevilen sayılan az sayıda siyasetçiden biri..

allah uzun ömür versin , seviyorum kendisini..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol