kul tablasında kalan yarım sigarayı içmek

imgoindeeperunderground
sigaradan nefret etme sebebidir ama ayni zamanda sigarasiz zamanlarin tek caresidir. izmarit icmekten iyi olmasina ragmen, yeni bir sigaranin tadini vermez. yine de bir tiryaki icin avuntudur, bir sure idare edecek bir ilac gibidir. o kalan yarim sigarayi uc-bes kisi icmek ise bambaska bir zevktir. bir nefes sigara icin dostlarin birbirinin gozunun icine ezik ezik bakma sebebidir. hayati paylasan insanlarin paylasmak istemedikleri degersiz bir dumandir. enteresandir..
steroid
gecenin bir yarısı bütün parayı 10 bira 1 küçük rakıya yatırdıktan sonra sigarasız kalıp yerlerden ve tuvalet önlerinden bulduğumuz adam başı 10 izmariti içmekten iyi olduğunu tahmin ettiğim çare.
pistazie
paranın ve sıgaranın olmadıgı zamanlarda kultablasında kalan yarım sıgara altın degerindedir o anda tadı nasıl önemsenmez ama cidden tadı yeni yakılmış sigaranın tadından farklıdır.
angeliq
geceleri sigarasız kaldığımız vakitlerde son sigaraya yapılan işkence.önce yarısı içilir söndürülür,başka sigara bulma olasılığımız olmadığı için söndürdüğümüz sigaranın diğer yarısını içeriz.çok da güzel gider gecenin bir vakti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol