the 4400

0 /
independence
cnbc e`de onumuzdeki gunlerde gosterime girecek olan bilim kurgu dizisi.ce$itli zaman dilimleri icerisinde kaybolan 4400 ki$inin ayni anda ve ayni yerde ortaya cikmasindan sonra geli$en olaylari konu aliyor(mu$).
independence
dunyaya yakla$an bir i$ik topunu kuyruklu yildiz zanneden ve dunyaya carpacagini du$unen ulkeler hep birlikte nukleer fuze firlatirlar bu yildiza.ve fakat hicbir i$e yaramaz ve yildiz atmosferden iceri girerek hizini ses hizindan daha a$agi bir seviyeye indirir.herkes "noluyor ulan?!?!" $eklinde du$unurken sevgili yildizimiz yere iner ve icerisinde 4400 ki$iyi di$ari birakarak ortadan kaybolur.sonrasinda bu 4400 ki$inin hic ya$lanmadan hic degi$meden nereye gittigi ve $imdi de nereden geldigi ara$tirilmaya ba$lanir.cunku bu 4400 ki$i dunyanin degi$ik bolgelerinden degi$ik zaman dilimlerinde kaybolmu$tur.i$te dizinin konusu.bilim kurgu ile duygusalligi ayni anda bunyesinde barindirmayi ba$arabilmi$ ho$ bir cnbc e dizisi.
priapus
ikinci bolumunde meydana gelenlerle "lan bu geri donenlerde bi acayiplik var ama neden?" sorusunu sordurtan ve bizim gibi cnbc e dizi meraklilarini daha bi meraklandiran yeni dizi. adamin zihin gucuyle kizdigi bir adamin kafatasini tuz-buz etmesi ilgincti.
cekirdek
yeni yayin donemiyle birlikte yeni bolumleri de 18 eylul itibariyle saat 22.oo’de yayinlanacak olan dizi.sonra zaten her pazar saat onda bizi televizyona kilitleycek, ana babayla munakasalara sebebiyet verecek olan dizi.birinci sezonunda ozellikle belli basli karakterlerin uyum sorunu,4400 kisinin dislanmasi,iki fbi ajaninin olaylari cozumlamasi gibi "aslinda bilim kurgu olmaktan cok drama oldu bu ,ama yine de super " dedirtti ve fakat son bolumle 4400un sebebinin aciklanmasiyla "vay hocam sen kesin bilim kurgusun ama insan faktorunu cok iyi islemek istemisin anlayamadik kusura bakma" dedirtti.izlememis olanlar varsa cnbc e nin sitesinde dizi ozetleri var okusun ve ikinci sezonu sakinluikla kacirmasin derim nacizane.
http://www.cnbce.com
independence
bu haftaki bolumu ile kacirilip sonradan depozitosu varmi$ gibi iade edilen insanlarin kaninda bulunan ve yeteneklerinin geli$mesini onlemek amaci ile hukumet tarafindan yerle$tirilen madde kaldirilmi$, 3/4 aylik bebek isabelle 20li ya$lardaki enfes bir hatuna donu$mu$, daha onceden yetenekleri yok zannedilen insanlar ise telekinezi yeteneklerine bir anda sahip olmu$lardir.sanirim bu bolum sezon finaliydi.
reggae
cnbce de vurunca olduruyor. sezonlarinin arasina yuzer yil girmis ve beklete beklete gencligimizi curutmus dizi. 3. sezon baslasa da, severek izliyoruz olayina giriversek.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol