if i could be who you wanted

imgoindeeperunderground
fake plastic trees isimli radiohead sarkisindan bir cumle olup beni vaktinde agactan dusmuse cevirmistir (sagolsun..)

simdi soyledir ki bu cumlenin hafizalarda kan izlerine sebep olmasinin sebebi; "senin istedigin kisi olabilseydim", hem kendim kaldim hem de pismanim demektir. bir nevi simdi ozgurum o kadar mutsuzum ki anlamini yuklenir. sizden istendigi gibi biri olabilmek icin, sevgi ugruna ya da sevgi adi altinda cabalar durursunuz. dostlariniz "gulusun bile degisti" derken, bu ve benzeri butun degisimlerin "iyi yonde" olduguna hem kendinizi hem de etrafinizdakileri inandirmaya calisirsiniz. ama olmaz, cunku yetmez. cunku aslinda bu beden icinde bir baska insan istenmektedir. ve siz ne kadar degisseniz de karsinizdaki daha fazlasini iste diyen pepsi reklamini felsefe edinmis gibi davranir.

ve hikayenin sonu; "yeter artik" diyene kadar cabalandiktan sonra, kimse eremez muradina, tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna.

ama: daha iyisi hayatiniza girmedigi surece iste bu radiohead sarkisi soyle bir gecerken kulaktan, tirmalar beyni, "keske onun istedigi gibi olabilseydim" der insan, dusunur, cikamaz isin icinden.

the end.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol