bilgi sözlük ile alakali muhteşem yanilgilar

independence
anladigim kadari ile bu ba$ligi acmak farz olmu$ durumda.bu ba$lik altinda bilgi sozluk`u at ko$turulabilecek kimi zihniyetin aslinda gaflet ve delalet icerisinde olduklarini belirtmeye cali$alim.boylelikle tarihe bir katki saglami$ oluruz ya da olmayiz.fazlaca da onemli degil.
independence
"bilgi sozluk ile alakali $u forumda bir yazi okudum da oyle geldim buraya.demek burasi da o tur de bir yer.hadi ben yazayim artik bir $eyler.hmm ne yazsam.aha buldum.herkes tuttugu takimi yazsin diye bir ba$lik acim ben super olur.aramaya inandim ve boyle bir ba$ligin da olmadigini farkettim zaten.."


bir dakika arkada$im!
bilgi sozluk isminden de anla$ilacagi uzere bir sozluk sitesidir.forum siteleri ile bir benzerligimiz olsaydi bilgi forum ya da turevi bir isim alirdik.almadigimiza gore de burasi forum degil.o halde forum sayfalarinda acilan konu ba$liklarini bu site dahilinde acmaniz pek de mumkun degil.cok a$iriya kacmayan anketlere izin verdigimiz dogrudur.o halde bu konuyu ancak "sozlukculerin tuttugu takimlar" ba$ligi altinda irdeleyebilirsiniz.cok icimiz rahat etmese de bu konuda belli bir esnekligimiz var.
independence
"$u yukaridaki entry bana ters racona ters.dur ben $una bir ayar vereyim.
-yukaridaki entryde independence arkada$imizin anlattigi aslinda dogru degil."

yanli$$$..buyuk yanli$..
"bir yukaridaki entry", "$u numarali entry", "$u arkada$imizin yazdigi entry" $eklinde ba$layan entryler moderayonun gordugu anda silecegi ve yazari hakkinda da hic tereddut etmeksizin tiksinecegi entryler grubundandir.entryler bir ba$ka entryi refere ederek yazilamazlar.refere edeceklerse bile bunu nick, entry numarasi yahut refere edilen entryi betimleyecek kelimeler kullanmaksizin yapabilirler.tarti$ma platforlari tv de kimi programlarda yer aliyor.o programlara canli yayin konugu olarak katilabilirsiniz eger icinizde bu $ekilde bir ukte varsa.
independence
"ben $imdi bir hatun nicki alarak deli prim yaparim bu sitede."

allahina kadar yanli$..
kek misiniz arkada$im? zannediyor musunuz ki moderasyon ekibimiz nickleri inceleme, ipleri incelemez, ki$ilerin yazdiklarini incelemez, oyle yan gelip yatar? yok oyle bir $ey.kandirmi$lar sizi.en canli orneklerini inceleyebilmek icin bilgi sozluk airlines ba$ligi 7/24 incelemeye aciktir.
independence
"$u entryde bkz falan yaziyo bir de degi$ik renkli..hmm.demek ben de cumlenin icerisinde herhangi bir yere bkz: yazarsam ardindan gelecek yazi hem renkli olur hem daha $atafatli olur.."

cu$.
yok boyle bir $ey.once sozlugu okumayi deneyin.bakin bakalim teknik nasil i$liyor.bkz:aha bakin bakalim renkli, cafcafli bir kelime haline geldi mi? gelmedi.o halde sizde bir hata var.bu hatayi duzeltmek icin en ideal ba$liklar a$agidakiler olsa gerek.

(bkz: bkz)
(bkz: gbkz)
(bkz: abkz)
independence
"bilgi sozluk ozgur bir sitedir.diledigimi yazabilirim o zaman.."

oy oy yok boyle bir yanli$ anlama..kim soyledi size bunu ozgurluk bagimsizlik $u bu diye.o sizin dediginiz benim kullandigim nick ile sinirli.ozgur bir platform falan degildir bilgi sozluk.cok sacma.bilgi sozluk koonsepti dahilinde yer alan kurallar a dan z ye her daim gecerlidir.aksine tutumlar icerisinde bulunanlar yonetim kendilerini fark ettigi anda 5 saniye icerisinde sozlukten yolcu edilirler.
angelus
derler ki; bireyin ozgurlugu diger bireylerin ozgurlugunu ihlal ettigin sinira kadardir, hic birsey sonsuz degildir.
independence
"kaydimi yaptirayim da nickimi almasinlar.nasil olsa bu $ekilde cok uzun bir sure nickimi koruyabilirim."

hey ma$allah.kimlerden aliniyor bu akillar hicbir fikrim yok ama bu da super bir yanli$! oncelikle "nickimi korumak" mantigini hicbir zaman kavrayamadim.benim nickimle de pek cok irc serverinde "ben independence`yim" $eklinde geziliyormu$.ben $imdi tum irc serverlerine gidip nickimi mi kaydedeyim? cok mantiksizca.internet uzerinde nicklerin telif haklari mi var? yok.o halde sorun da yok.lafin azi ozu kayit oldugunuz tarihten itibaren gerekli olan 10 adet insanustu entryi yazmadiginiz takdirde kaydiniz sozlukten silinir.

"sacma sapan 10 entry yazayim da bir daha yazmam o zaman napalim.." $eklinde garip du$uncelere sevk olmu$ ki$iler icin bilgi sozluk airlines ba$ligi okunmasi gereken guzide bir eserimizdir.sozlugun ilk yazarlarinin dahi o ba$lik altinda yer aldigini gayet net bir $ekilde gorebilirsiniz.uye sayimiz cok olsun da ne olursa olsun mantigi ile hareket eden bir olu$um degil bilgi sozluk..bu sebeple $unu cok acik olarak ifade ediyorum ki "ya aktifsiniz ve sozluk icerisinde kayitlisiniz, yahut pasifsiniz ve kaydiniz sozluk icerisinde ne yazik ki yer kaplayamaz.." bu cumlede gecen aktif & pasif kelimelerini siz ne yone cekerseniz o yone gider.esasen belirtilmek istenilen sozluk icerisinde bulunulan faaliyetlerdir.kimseye ibne dedigimiz yok yani.
my son is father
bilgi sozlugu, bilgi universitesi ile baglantili sanip, sarisin tikky kiz kaldirma dusuncesi.
hem bilgi universitesiyle baglanti yanlistir hem de kiz kaldirmak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol