severek ayrıldık

independence
dunyanin en salak repligi.madem seviyordun neden ayrildin? yalan soyluyorsan ve sevmiyorsan o zaman neden beraberdin? nefret ediyorum bu tur cumleleri bahane eden zihniyetten.kimse severken ayrilmaz.kendimizi kandirmayalim.
redd
salakça uydurulmuş yalanlardan birisidir.taraflardan biri ya ilişkiden sıkılmış yada başkasına aşık olmuştur.böyle bir yalan aldanmak daha büyük salaklıktır.karşındaki seni seviyorsa bile istiye neden senden ayrılsın?bu durumda terk edilen hala sevildiğini zannederek,belki bir gün döner düşüncesiyle avunur durur.
lepiska
zorunlu ayrılıktır. bazen gün olur ki mantığınızla kalbinizin sesi uyuşmaz. deli gibi seversiniz ama amalar vardır işte. büyük ihtimalle bir kaç ay sonra tekrar ilişkiye başlama kararı alınır. bir şeyler değişir mi bilinmez. herkesin başına gelebilir. yalan değildir. hatta her ayrılış severek ayrılmadır kimse nefret ederek ayrılmaz.
pistimsah
kolay pes edenlerin söyleyebileceği sözler grubundan bir enstantane sevmek ayrılmaya müsade etmez ve gercekten sevenlerin ayrılıkları ancak kısa süreli olabilir.yaşamak nefes almak dahi sevgiye aitken vazgecemez insan yaşamanın eşsiz zevkinden mutlaka bir yol bulunur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol