otobüste bebeğin ağlamasi

ups
cok sinir bozucu birseydir.bunun 2 sebebi vardir, birincisi herkesce bilindigi gibi insanin beynini sisirir ikincisi o bebegi susturmak icin yapabilecek hic birseyinizin olmadigini bilmenin kiside yarattigi psikolojik baski.en fazla pataklarsiniz ama bilirsiniz ki o zaman daha cok aglar.ayrica unutulmamasi gerekn bir sey daha vardir ki buyuk ihtimal gun gelecek sizin cocugunuz da otobuste aglayacaktir..
death in babylon
sehirler arasi otbuslerde gerceklestiginde sabir sinirlarini zorlayan hadise.tarafimdan yasanmis 9 saatlik balikesir ankara yolculugunun yaklasik alti saati aglayan bir cocuk sesiyle iskenceye donusmus cinnet gecirme sinirlari zorlanmistir.
death in babylon
cocugunu susturmak icin ugrasan annenin durumu da tam bir icler acisidir.nitekim etraftakilerin ters bakislari altinda cocugu susturmak icin turlu sebeklik yapar.
rosencruz
ozellikle uzun yol otobuslerinde cekilemeyen durum.annesinin tum cabalarina ragmen uyumayan bebek muavin tarafindan otobuste gezdirilir,uyutulur,annesine teslim edilir.
deborah
uyumaya çalışırken ağlamaya başlarsa hele bir de yanınızdaki hafif tombili teyzenin kucağındaysa koyun sayarken bir şarkı girebilir araya:

biiir.. çok sıkıldım!
ikiiii..yerim çok dar!
üççç..beni mi buldun şimdi!
....
...
..
.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol