ben ayrılıyorum sözlükten yandiniz siz

independence
gun itibari ile kimi eski yazarlarin sozluge yazmaya cali$tiklarini farkettigim yazi.nedir bu biz kre$ actikta cocuk mu avuttuk, anayuvasi kapandida kimi arkada$lar tatillerini burada mi gecirmeye cali$tilar anlami$ degilim.gelen gelir yazar, dileyen ceker gider.kimseyi ne zorla yaka paca sozluge almi$ligimiz var ne de kimseyi yaka paca di$ari atmi$ligimiz var.artik burada olmak istemiyorsan sessizce ceker gidersin.feryadi figan etmenin anlami nedir.burasi dinginun ahiri mi? bu salak sacma yazilari yazan ki$iler sahipsiz mi sandilar burayi anlamak mumkun degil.herkesin bilmesi gereken en onemli konu $udur ki; bilgi sozluk hicbir bireyin yegane varligina muhtac bir sozluk degildir.buna ben de dahilim.haftalarca nicklerini bile sozlukte gormedigimiz insanlar bir anda sozluge girip "ahauahuahua ben gidiom olm bittiniz lan siz?" $eklinde yazilar yazma dengesizligi gosteriyorlar.yahu sen kimsin? sen mi vardin daha onceden de sen gidince bize bir $eyler olucak.universitelerimizde verilen egitim bu tur du$uncelere yol aciyorsa vah turkiyenin haline gercekten.allah sabir versin hepimize..soyleyecek ba$ka bir $ey yok.

not:bu cumlelerime sakin ola ki sozlukten sessiz sedasiz efendi bir $ekilde ayrilan arkada$larimiz alinmasin.alinmasi gereken yerler alinmi$lardir zaten.
independence
bu tur davrani$lar icerisinde bulunan ki$iler henuz yazilari ellerinde iken sozlukten direk ucurulmu$lardir.ne yazik ki yazmak istedikleri de iclerine dert olarak kalicak.pek yazik.
seha
giden gider kalan saglar bizimdir.zaten bu tur davranislar icerisinde bulunan insanlarin bilgi sozluge de bundan sonra bir katkisi olmazidi.gitmeleri sozluge hayirli olsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol