temizlikçi kadın

tedirgin sazan
eski turk filmlerinde genelde seks sembolu olarak gosterilen, halbuki alninin teriyle ekmek parasini kazanmaya cali$an, biraz cahil ama her daim ne$eli bayanlardir. cali$irken soyledikleri turkuleri dinlemek bunyeye ilac gibi gelir, ne dert kalir, ne de gam.
p t n
sizi kendi evladi goren, kankasi belleyen neseli turleri oldugu gibi, calisirken evde erkek istemeyen uyuz tipleri de vardir. 55 yasindaki ust duzey yonetici babaminda baska hic isi yok tutup seni sikecek, ben okuldaki cillop gibi manitalari birakip senin kart vucuduna bakacam, yok ya...
independence
genel anlamda yaptiklari temizligin ardindan bir kerede evin haniminin temizlik icin kollari sivamasi gerekmektedir.misal ben bir kere olsun cali$ma masamdaki evraklari temizlikci kadinin geldigi gunun ak$ami ayni yerde bulamadim.bulmak icin cok ugra$tim ama olmadi.ote yandan her seferinde annemin elinde toz bezi ile gordum.megerse temizlikci kadinin evi temizlerken kirlettigi yerleri temizliyormu$ annem de.garip bir kaos durumu soz konusu oluyor boyle zamanlarda evde.cocuklar duymasin dizisindeki temizlikci kadin karakteri sadece dizilerle sinirliymi$.
independence
bunlarin bir de sabah 08:00 de ustelik de pazar gunu tam insanlarin dinlenecekleri gun gelenleri vardir.ku$ gribi virusunu enjekte edesi gelir insanin ama en care.elinizde o virusten kalmami$tir.
kediyekafaatanfare
donlarin,sutyenlerin,coraplarin,fanilalarin cinsiyete gore dagilimini ve yerini her defa anlatmak zorunda kalinan kisi.
-fadime bu donlarin kazaklarin arasin da isi ne canim?
-kezbancim bu coraplar neden donlarin yanindaaa?
-serife kardesim bu sutyenler neden benim tarafimda deil de coraplarin yaninda?
-donduu ....?
-nurten ........?
kediyekafaatanfare
ev ici olaylar karsisin da bile hassasiyetini ve soguk kanliligini koruyarak evin hanimina destek olmaktan cekinmeyecek kadar cesur biri.2 ay once rengini degistirdigim sacimdan haberi olmayan iyi kalpli ve saf kadin.
fadime:abooo sen zacinin rekuuu degismus.
ben:evet guzel mi olmus?
fadime:(sesizlik ve eski bir oalyi hatirlarmis gibi gozlerini kisarak ve kafayi hafifce sallayarak uzun bir bakis)
ben:icimden:off herkez begendi ama o begen medi iyi ki fikir sorduk ne anlar bu kari simdi.disimdan:cakal bir gulumseme nedersen de yikamazsin beni cinsinden.
fadime:ay ben de cezmi bey eve basga gadin getiriyo zannetimdi.dokulen zaclarinizi toplargene farkettimdi.
ben:cakalamsi gulumsemem le kadin dayanismasi dedim icimden.ister koylu ol ister okumus kadinlar hep ayni.ve yikildim.
independence
neden bilmiyorum pek cogunda ya biyik ya da sakal olur.kimisinde ise topsakal olur ki banyodaki tra$ makinenizi sizinle ortak kullanmaya kalkar mi bir gun acaba diye endi$e duyarsiniz.

bir de her hafta gittigi evi bir gun onceden "yarin geliyorum" diye arayip, aradiginda ise "eee $ey kimin eviydi orasi acaba?" diyenleri de surulmu$ piyasaya.bu bugi fixlemek icin services pack uretiliyormu$ kisa zaman icerisinde ya dur bakalim.
elma sekeriiii
bir de yatılısı vardır bu kimselerin, kötüsüne denk geldiyseniz vay halinize.
sinirlidir sizi zıvanadan cıkarır. anlatırsınız anlamamakta ısrar eder dik kafalıdır. sabahın köründe aynı sitede oturdugu arkada$ına gidip hiç bir$ey yokken bu evden beni götür gidiyom memlekete ben der, ruh hastasıdır. burası kirli kalmı$ cahan dersiniz, ama anlarsınız ki kadın le$ gibidir, kendine hayrı yoktur ki eve olsun.
iyisine denk geldiginizde de cok iyilerdir, arkada$ olur bir derdiniz oldugunda. manevi destekcinizdir. onunla beraber temizlik yapmaya kalkarsanız otur sen ben yaparım der. güler yuzludur, yedigi kaba tukurmez. siz bi saygısızlık yapmadıkca ondan da göremezsiniz.

allah iyilerle kar$ıla$tırsın diyelim.

independence
defalarca test ettim onayladim, bu kadinlar ne zaman icerisinde bilgisayar olan bir odaya girseler ciktiklarinda muhakkak o bilgisayarda bir aksaklik oluyor.

usb giri$lerini nasil iptal ettin ablacim sen ya? kadin bildigin donanimi kaldirmi$ vay arkada$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol