monitöre konan sinek

independence
tamda mousenin yanip sonen imlecinin uzerine konar kimi zaman nasil hesaplayabiliyorsa.i$te o zaman delirtir insani.hatta kimileri vardir ki yazilan harfi takip eder resmen programlanmi$ gibi.sinege mi bakacaksiniz, yazdiginiz $eye mi bakicaksiniz $a$ar kalir insan o anda.monutore uflersiniz gitmez, "uc uc bocegim annen sana terlik pabuc alicak" diye sacmalarsiniz salak salak yuzunuze bakar, "ali bana top at" dersiniz kanatlarini cirpip daha bir yerle$ir monutore.en sonunda o sinirle terligi $aplativerirsiniz monutordeki ikametgahina ya ekran patlar ya sinek corklar ve daha bir yapi$ir ekrana.parmaginizla durtuklemek gelmez cok zaman akliniza ya da igrenirsiniz.en iyisi bir bukalemun beslemek.
proberos
sinek monitore kondugu anda bir paint sayfasi acilir ve sinegin kondugu bolgeye ici dolu yesil bir yuvarlak cizilir ve sinegin kendini tabiatinda hissetmesi saglanir
maliyeci
daha onceden masa ustunde hazir tutulan kurbaga veya bukalemun hayvanlarinin resimleri acilir,sinek can havliyle kacar gider.
isimsiz kahraman
bunu yapan sinegi yakalayip, kibrit kutusunda sallayip, iyice sersemlettikten sonra bir de duvara atmak afallamasi ve bir daha monitoru bulamamasi icin yeterli bir girisimdir. yakalamakta aciz kalan bunye ise derhal bir gol kenarina gidip bir kurbaga bulmali ve sinegi kurbagaya yalatip yutturmalidir. lakin bu durumda elde sigil olusmasi pek bi muhtemel oldugundan monitor paylasima acilmali ve sinekle simbiyotik iliskiye girilmelidir.
capt it all
mouse pointer yardımıyla oldukça eğlenceli dakikalar yaşatan varlık. siyah zemindeki sineğin altından mouse pointeri geçiriyorum, galiba tam o esnada sinek "nooluyoz lan" diyor ve 1-2 santimetre yana kayıyor. mouse pointerı tekrar sineğin olduğu yöne sürüklüyorum ve aynı tepki... birkaç kez daha tekrarlanan bu olaylar neticesi artık sinek sıkılıyor mu ne oluyorsa oynamaktan vazgeçiyor, uçup gidiyor. ben de bir sonraki sineğin yollarını gözlüyorum..
goetica
2 gundur $a$ı bak $a$ır kıvamında bakmama sebebiyet veren sinirimi bozan sinektir o,allah belasını veresice,kanatları kopasıca..
sistematik kedi
işaret parmağınızla çıtırt şeklinde ezebileceğiniz şuursuz hayvan çeşidi. siz sarhoşken ekrana konduğunda mouse imleciyle öldürme girişiminiz oldu ise, yalnız olmadığımı da hissederim burdan.
nerobianco
ışığa gelen sinektir. bir de yavru sinekse pek kolay öldürülememekte bunlar. daha uçmayı yeni keşfettiği için hareketini önceden tahmin edemezsiniz.anasını 1 gün önce başlat imlecinin üstünde çatırdatmış bile olsanız..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol