eve giren hırsızı öldürelim

independence
bugun canan aritman isimli chpli bir bayanin onerdigi fikir.basina kapali yapilan chp toplantisinda chpliler bu fikri dogal olarak oy birligi ile reddetti.bugun eve giren hirsizi oldurelim, yarin eve giren misafiri oldururuz, daha sonra sirasiyla da eve giren anne baba karde$ artik allah kimi gonderdiyse hepsini oldururuz.boylelikle nufus planlamasina da katkida bulunuruz.hem ki$i ba$ina du$en milli gelir de bu $ekilde artmi$ olur.turkiyeyi ne guzel insanlar yonetiyor, ne $eker insanlar yonetiyor allahim.ba$imizdan eksik etme in$allah.
(bkz: off off)
seha
’’eve giren hirsizi oldurelim;o bizi oldurmeden’’ slogani ile cok guzel reklami yapilabilecek sacma sapandan da ote fikir.hatta buna fikir bile dememek lazim.fikir otesi bir sey.bunu soyleyen bayani kendi sagligi icin kontrol altinda tutmak lazim bugun hirsizi vurmayi dusunen yarin kendini de vurmayi dusunebilir.
sipsirin
dün gece o eve girdiğinde evde olsaydım, yapacağım eylem olurdu. akabindede akli dengemi yitirip ’’eve giren hirsizi oldurelim; o bizi oldurmeden’’ sözünü ölene kadar sallana sallana 4 duvar arasında söylerdim sanırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol