victoria beckham

kirmizioje
eskiden dunya guzeliyken manyak gibi kilo vermis, iskelet guzeli vucuda botox ve silikon memeler doldurmustur, boylece de canavara donmustur.
ceska
güldüğü pek görülmeyen kadın. ayrıca 0 bedenin ne kadar korkunç bir şey olduğunu da bize göstermiştir.
nerobianco


bir çok meslektaşının aksine her gün bir kaç saatini spor salonunda geçiren beckham aşırı zayıflığının nedenini "herhangi bir dergide fotoğraflarım yayınlandığında bunların photoshop uygulamasına gerek duymasını istemiyorum" diyerek açıklamış. bulimik olmuş bizi kandırıyor anlıyacağınız.
atacamadesert
kendisi 3 tane erkek çocuğundan sonra ille de kız çocuğu istediği için hamile kalma isteğiyle elini eteğini işten güçten, sahnelerden, içkiden, topuklu ayakkabılardan, partilerden ve gece hayatından çekmiş.

bi resmine bakıyorum bi üç tane çocuk senin nerenden çıktı be kadın diyorum; bi kız çocuğu olması için beckham ın hediye ettiği pırlanta vibratörü mü kullandı da bu kadar emin cinsiyetten diyorum; bunlar hiç mi çocuk bakmamışlar da hiç mi alt değiştirmemişler hiç mi kusmuk temizlememişler hiç mi gece ağlamalarına kalkmamışlar hiç mi bana neğğğ onu yemem nazı çekmemişler de böyle ard arda doğuruyorlar diyorum. diyorum da diyorum.
elma sekeriiii
4. çocuğunu da doğurdu, hala taş gibi.

o değil de david beckham onun her gece agent provocateur’dan giyinip yatmasını tercih ediyormuş.

hani lan evlilik aşkı öldürüyordu? yalancılar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol