ihanet noktası

imgoindeeperunderground
el ishali olarak bildigimiz, paraya doymamis heyecanli yazar dan brown’in yeni kitabi. ben buyuk ihtimalle okumam, bana da vinci sifresi yetti, ama surukleyici roman hastasi arkadaslar muhtemelen bunu da sevecekler.

"nasa’ya bagli bir uydu kuzey kutbu’nun derinliklerine gomulu nadir bulunan bir nesnenin varligini belirler. bir suredir bocalamakta olan nasa bunu bir zafer olarak niteler. amerikan uzay politikasini ve yaklasmakta olan baskanlik secimini derinden etkileyecek bir zaferdir bu...
baskan, beyaz saray gizli haber alma analisti rachel sexton’i milne buzul katmani’na gonderir. karizmatik bilim adami michael tolland baskanliginda uzmanlardan olusan bir ekiple kuzey kutbu’na giden rachel, bir sure sonra akla gelmedik bir oyunu ortaya cikarir. tum dunyayi amansiz bir dusmanliga surukleyecek bir bilim sahtekârligi soz konusudur.
rachel, baskan’la baglanti kuramadan michael olumcul bir saldiriya ugrar. gercegin ortaya cikmasini istemeyen esrarengiz biri, katil-lerden olusan bir ekiple herkesi ortadan kaldirmaktadir.
issiz ve olumcul bir cevrede bir avuc insanin tum umudu bu korkunc sahtekârligin arkasindaki guclerin ortaya cikarilmasidir. ogrenecekleri gercek ihanetin doruk noktasidir."

http://www.yenisayfa.com/pgs/prda/prd_detail.asp?fr_prdsid=gttdmnna
p t n
dan brown`un yeni romanidir. zaten melekler ve seytanlarin kapaginda adi verilerek yakin zamanda cevrileceginin sinyali verilmistir. dan brown`un digital kale-melekler ve seytanlar-ihanet noktasi-da vinci sifresi sirasiyla yazilmis serisinin sondan birinci kitabidir. ayni zamanda www.idefixe.com da on siparisle 11,05 ytl`ye alicilarla bulusuyor. dayanamayip ingilizcesini alacaktim, 10 kusur paunda haftasinda turkcesini cikardilar.
tuso
bugune kadar okudugum en iyi kitaplardan biri olan melekler ve seytanlardan daha iyi olmasa da yine de okuyucuyu tatmin eden iyi bir kitap.
metal mania
dan brown un romanı
roman insanların iyice guvenini kaybeden nasanın tekrar guven kazanabilmek icin cevirdigi yamuk oyunlardan bahseder soyle ki nasa buyukce bi tas parcasının(meteor) uzerine dunyadan bocek fosilleri koyar sonra onu antartikaya gomer sonra cıkarırlar bakın bizim teknolojimiz neyi buldu uzayda hayat oldugunu kanıtlıyoruz der
amma velakin kazın ayagı oyle degildir bu oyun ortaya cıkartılır

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol