banu güven

0 /
the return of the v legend
hayran olunasi, hastasi olunasi haber spikeridir. 3-4 sene önce ntv deki bir yılbaşı programında okan bayülgen’in kendisini şaka da olsa masanın altına yatırışı vardır ki, ah okan ah sana yar etmem ben banu’yu demişimdir içimden.
xerxes
son dönemlerin en iyi haber spikerlerinden biri. kesinlikle çok güzel, havalı ve hoş bir kız. işinde de çok başarılı. kültürlü ve donanımlı olması onu daha da çekici kılıyor. yalnız haberleri sunarken biraz daha diksiyonuna dikkat etmesi lazım bence, çünkü bazen konuşurken dudakları biçimsizleşiyor. bu eksiğini, sürekli olarak ayna karşısında çalışırsa kapatabileceğini düşünüyorum.

keşke bütün bayanlar en az "banu güven" kadar olabilse...
ankakusu
haber spikeri oldugundan midir nedir buguna kadar guzelliginin farkina varamadigim, tv makinasinda izledikten sonra guzelligine hayran kaldigim bayan.
bir insan bu kadar guzel olup ta, bu kadar mutevazi, bu kadar sade, nasil olur gercekten hayranlik duyulasidir.

programda gozume, haber sundugu zaman ki ekran goruntuleri yuzunden zannedersem, cok daha guzel gorunmustur.
sinsigibi
yüzyüze konuşulduğunda ekranda göründüğünden çok çok daha güzel olduğu, çok çok daha sempatik olduğu fark edilen istanbul lisesi mezunu kadın. liselim

ha ama ben daha güzel bi istanbul liseli buldum ve evlilik planları yapıyorum, o ayrı.
mad
her yönüne aşık olunası kadın. entellektüelliğinden, hayata duruşuna kadar, nefes alışından, bakışına kadar. üzüldüğüm tek nokta aşık olduğum kadına, başkalarının da aşık olması.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol