tum çinlilerin aynı anda zıplama hadisesi

angelus
cin halkinin ne kadar kalabalik ve kafalarina koyduklari her olayi bir sekilde gerceklestirebilecegi mesajini vermek isteyen cin hukumdari mao’nun amerikaya karsi gelistirdigi projesi.
sinirsahibi
kilo kavrami yuzunden nufus sayisinin etkisiz eleman kalacagi olaydir. zira amerikadaki 100.000(yaziyla yuz bin) obez bu isi tek basina yapabilir.
ya basta viva zapatista
çin’in devrimci lideri mao’nun abd’ye karşı geliştirmiş olduğu ama uygulanma fırsatı bulunamayan teoridir.buna göre 1 milyardan fazla insan aynı anda zıpladığında okyanusun öbür tarafındaki abd’de bu sarsıntı yaratacak ve büyük bir deprem olacaktır.bu şekilde abd tehditinden de kurtulunmuş olunacaktır.bu teori 2001’de de tekrar gündeme gelmiş ve gizli bilgi açığa çıktı tarzında medyada yer almıştı.
ya basta viva zapatista
bu teorinin tartışılan bir diğer noktası da okyanusun öbür tarafında bu şiddetli bir deprem yaratma kuvvetini yaratırken titreşimin merkezinde yani çin’de etkili olup olmayacağı idi.benim kafama takılan konuda dünyanın diğer yerlerini de etkilemez mi sorunsalıydı.denemeye değmez insanlık için.
redcrow
tum cinliler ayni anda osursa dünya insanından nasıl bir beddua alırlar.? gibi sorunsallara örnek teşkil eden sorunsal teori.
mim efendi
araştırılması gereken bir durumdur. bu adamlar neden zıplamaktadır. şu ana kadar mümkün olmamış ve olmaması için dua edilesidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol