kaldırilamayan spyware ları yok etmek

sinirsahibi
isletim sistemi nolursa olsun, fazlaca zor birsey degildir. zira bir adet windows 98 cd’si ile bu is rahatlikla yapilabilir.bir kagit kalem ile dosyalarin bulundugu yeri not ettikten sonra bilgisayarinizi acarken cd den baslatacak sekilde ayarlamaniz gerekecektir. daha sonra bilgisayari cd-rom destegi ile baslat secenegini sececeksiniz. son olarak <c:> enter yapip hard disk’iniz uzerinde calismaya baslayacaksiniz.sonra cd komutlariyla spyware dosyalarinin bulundugu dizinler icine yonlencek ve bu dizinlere ulastiginizda del komutunu kullanarak dosyalari tek tek sileceksiniz. son olarak bilgisayarinizi yeniden hard disk’inizden baslatacak sekilde ayarlayarak normal sekilde calismalarinizi surdureceksiniz.

uyari: isbu entry’nin yazari okurlarin ve/veya yazarlarin komutlarda ve/veya ayarlamalarda yaptiklari hatalar sonucu olusan veri kayiplarindan sorumlu tutulamaz.
uc nokta
nerde oldugu bilinmeyen spyware’leri yok etme isleri ise win xp’lerde sistem geri yukleme ile bilgisayin sistemini daha once ki bir tarihe gondermekle mumkun olabilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol