sakal tıraşı olmak

independence
$irket bunyesinde cali$anlar ve askerler icin tam bir ba$ belasidir bu durum.her sabah erkenden kalk, yaz ki$ demeden sicak su bulunamadigi zamanlarda soguk su ile idare ederek uygulanmaya cali$ilan dertlerin $ahidir ayni zamanda.serbest cali$anlarin ise hic iplemedikleri bir durumdur $ukurler olsun ki.
orqn
eğer vakit varsa ve tıraş olmak zorunda değilseniz keyifli olabilen eylemdir;fakat tam tersi durumdaysanız eziyete dönüşür.
independence
ayda bir kere olunsa bile buyuk derttir. sakallarin portatif olmasini diliyorum yuce rabbimden, boyle tak cikar modunda. sakal birakmayi seven alsin taksin yuzune, gerisinde hic olmasin. cok anlamsiz bir $ey ya. anlamli bir $ey olsa neden kesilsin ki zaten.
theborek
sırf bu sebepten askerlik ve büro tarzı iş resmen kabusum olmuştur. evde anneme "valla bir bankada alacağım maaşın %75ine sakalıma vs. karışılmayan bi yerde çalışma imkanım varsa orada çalışırım" demem sonucu yediğim zilgit ise unutulmazdır.
independence
dunyanin en sıkıcı i$i.

$ahsim adina 10 gunde bir ancak olurum o da kuaforde. boyle gir banyoya kopukle yuzunu jiletle kes falan insani hayatindan bezdirir. neden cikar, cikiyorsa bile neden bu kadar kisa zamanda cikar, olayi nedir hic anlamam zaten.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol