bilgi sözlük kapaniyor

independence
ortalama 1 haftadir gundemde olan durumu bugun siz sevgili yazarlarimiza bir $ekilde bildirme ihtiyaci hissettim.11 ekim 2004 tarihinden bu yana hizmetinizde olan bilgi sozluk, gerek maliyetinin abartili bir $ekilde artmasi, gerek veritabaninin artik pek cok hosting firmasinin kaldirabilecegi duzeyi a$masi, gerek trafiginin normal standartlarin uzerinde olmasi, gerekse artik sozluge ayiracak zamanimin ne yazik ki kalmamasi sebebi ile 02 04 2005 car$amba gunu saat 00:01 itibari ile yayinina son verecektir.bu zamana kadar yazilmi$ olan her ba$lik ve entry muhafaza edilecek ve yine bu adresten okuyucunun okuyabilmesi icin yayinlanmaya devam edilecektir.bu zamana kadar bilgi sozluk uzerinde emegi gecen her arkada$imiza ayri ayri te$ekkur etmeyi bir borc bilirim.

00:01 e kadar tum yazilariniz veritabanina eklenecek ve tarihte yerini alacaktir.yazidiginiz hicbir yazi kayiplara kari$maz.
darth sidious
ucretsiz hosting hizmeti veren firmalarin yogunlugu karsilayamadigi, ucretli olanlarin da bizi astigi gercegi ile dusunuldugunde anlayisla karsilanacak eylem. bu kisa zamanda siteye reklam alinabilirse,baska bir hosting firmasi ile yola devam edilebilir.
albagubra
muhtemelen 1 nisani 2 nisana baglayan gece saat 00:00 itibariyle sozluge asiri abanma yasanmasina sebep olacak ve "en son entryi ben girecem, yok ben girecem" fantezisiyle adamda kafa birakmayacak olan haber ya da 1 nisan sakasi.
independence
$akaymi$ bu.1 nisan mi nedir onun $akasiymi$.hayir bir boka benzese icim gam yemiycek de bi boka da benzemiyor ki $aka dedikler $ey..ne garip insanlar var allahim yarattigin.hikmetinden de sual olunmaz gerci ama..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol