29 nisan 2020 antalya korona zirvesi

mustaitbiradam
akillibirdeli ile beraber gerçekleştirdiğimiz geleneksel zirvelerden 3637654542728284.cü ve antalya ayağı olanı.

malum zamandan geçiyoruz. karantinada olmamızdan ötürü evlerde sıkıldık ve akillibirdeli ile gündemi ve gidişatı tartışmak üzere bugün gerçekleştirdiğimiz sosyal mesafeli zirve.
göksu çayı kenarında tam teçhizatla yaptığımız yürüyüşte memleketin içinde bulunduğu şu sıkıntılı süreci değerlendirip bu illet dolu sürecin ne zaman son bulacağı ile ilgili istişarede bulunduk.

insanı yeknesak bir yaşama iten bu düzene, böyle müstesna zirvelerle bir nebze ara verebilmek güzel oluyor. insan kalabalığında, insanı yalnızlaştıran bu elim karantina dönemi, insanın kendi içine dönmesine ve iç hesaplaşmalarında onu bir başına bırakmasına sebep veriyor. biraz daha çıkıp turlamasaydık herhalde çok düşünmekten delirirdik.

bu zirve, insan kalabalığının içinde bir yalnızlığın temsili olarak gerçekleşmiş ve olaysız bir biçimde son bulmuştur.


ekleme:
buraya bakanlar şuraya da baktı:
(bkz: 6 eylül 2016 bilgi sözlük antalya zirvesi)
(bkz: 5 temmuz 2017 bilgi sözlük tekirdağ zirvesi)

akillibirdeli
Öncelikle değerli kurucumuz independence'e ve sözlük sakinlerine selamlarımı ileterek kralların geri döndüğünü bildirmek isterim. (bkz: Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdi de yazsınlar krallar geri döndü)

Evet, mustaitbiradam ile bir kez daha gerçekleştirdiğimiz bir zirveyle karşınızdayız. Canına yandığımın dünyasında sanki yaşanacak bir hayatımız varmış gibi bir de ırkını gondiklediğimin koniçivalılarının yediği bok püsür yüzünden çıkan virüs belasına gömüldük. Bu süreç mustaitbiradam ile planladığımız tüm sosyal, kültürel, felsefik, spesifik ve sportif faaliyetlerimizi baltalamış olsa da Giresunlu Tiktokçu lavuktan feyiz alarak "Türküz biz Türk. Corona, sen mi büyüksün biz mi?" düşüncesiyle virüse meydan okuyup tam teçhizat kendimizi yürüyüşe vurduğumuz zirvedir.

Bu zirvede yine çeşitli saykoluklar, hayaller hayatlar ikilemleri, aile evi terörü, hayat kaygıları, varoluşsal sancılar, Hikmet abi, Yusuf abi, Arap Turan üçlemeleriyle birtakım troll fikirler, söylemler ve eylemler vuku bulmuştur.

Dipnot: Bu zirve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilmiştir.
Dipnot 2: Bu zirve 20 yaş altı ve 65 yaş üstü kişilere armağan edilmiştir.

Arap Turan kim mi?
O tanıtır kendini size yarın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol