hepsi

0 /
p t n
4 tane guzel sesli ve guzel fizikli kizdan olusan, iyi secilmis bir tarzda kotu secilmis bir sarkiyla piyasaya dalan girl-band. yetenekli ve guzel olduklarindan insallah tutarlar dedirtiyorlar bunyeye.
maliyeci
"hic bana bakma olmaz oglan sen kendine ismarlan","baskasina yuvarlan","aferinin delisi"
gibi laflarla kurulmus sarkilar soyleyerek her dinledigimde yaran geciren 4 abudik kizdan olusan grup.
nick nicki nickince
gercekten kaliteli muzik yaptiklarina inandigim bir grup. en azindan cok kaliteli muzisyenlerle cali$tiklari kesin. bir grup olmanin gereklerini cok iyi biliyorlar ve pek de guzel yerine getiriyorlar. cogu dort solisli grup bir koro gibi $arki soylerken bunlar $arkiya son derece anlam katip ozgur bir $ekilde $arkilarini soyluyorlar.

ayrica spice girls’ten calinti diyenler icin de bir sozum var: dunya’da bir dort kadinli grup tuttu diye ba$ka dort kadinli gruplar kurulmasin mi? o zaman ek$i tutunca bilgi sozluk niye kuruldu? calinti miyiz yoksa biz?
imgoindeeperunderground
sarki sozlerinin anlamsizligi konusunda bir diyecek olmasa da bunlar sanirim sozleri yazanlarla ilgili girilmesi gereken entryler, kizlar o sarkilari gayet guzel soyluyor, seslerini gayet guzel kullaniyor ve son derece de sirinler. tek sarkilari meshur oldu ama albumun tamami severek dinlenebiliyor..
hermiron
hicbiri bir boka benzemeyen sarkilarin arasina sazan gibi atlayip aaaaaaaaa diye cigirmaktan baska hicbir ise yaramayan sarisin kivircik sacli bir kiz barindiran nasil meshur olduklarina bir turlu anlam veremedigim grup
burki
turkiye’yi muzik konusunda ilerletme’ye calisan kisilerin bazi bilgi sozluk yazarlari tarafindan "ben bunlara laf atayim bir yer edineyim burada" dusuncesine magruz kalmis muzik grubu.
nick nicki nickince
yalan adli $arkida ’gune acan cicekler gibiyiz’ bolumunu soyleyen kiz, $uphesiz ki iclerinden en guzel sese sahip olanidir; fizik konusunda daha karar veremedim.
ayrica bu sari$in hatunun da grubu arkadan cok guzel destekledigi de goz ardi edilemez bir gercektir. grubun bu kadar tutmasinin en onemli iki ya da uc nedeninden biridir.
kangaroo
destiny’s child ozentisi sadece kliplerinde guzel cikan 4 tane hobitten olusan sacma , abidik gubidik , igreti ,resil ruswa bi grup
pinkcat
iclerinde sadece sarisin gulcinin sarki soyleyebildigi,geri kalan ucunun ise tek kisilik bile ses cikaramadigi cici kizlar toplulugu.sesler kotu anladik da ayriyeten dans da edemiyo bunlar,e canim madem oyle nie bu kadar kasiyosunuz hem kendinizi hem bizi?olmuo iste olmuo.bunlar nasi balerin anlamiyorum,demek ki
mimar sinan bale o kadar da zor degilmis,bu dans ozurlu kizlar bile ordaysa artik.son bi habere goreyse bu hatunlar okuldan atilmis falan.ee tabi hem ordek gibi dans eden hem de karga gibi sarki soyleyen insanlari nie konservatuarda tutsunlar demi?bence gulcin solo takilmali,geri kalanlarsa fasa fiso.ha bide sehla olan kiz bi zahmet tedawi olsun ve bu uc kargalar sarki soylemeyi biraksinlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol