bas ucuna sadece kalbimi bıraktim telastan

independence
tam olarak "oyle guzeldin ki ba$ ucuna sadece kalbimi biraktim tela$tan" $eklinde olmasi gereken cumle.kimin soyledigini bilemiyorum ama ilk defa spoiled`den duydum bu cumleyi..sorma firsatim olmadi belki de kendi cumlesidir.her kimin cumlesi ise muhte$em bir cumle oldugu a$ikar.o kadar guzel ki anlamini yazmaya kalksam sacmalayip cumlenin guzelligine golge du$urmekten cekiniyorum.

coni
sevgili disinda kimsenin duymamasina dikkat edilerek soylenmesi sahsin yararina olacak cümledir.ayrica "hedi len" cevabi alinmasi olasiligina karsi sevgilinin ilgisiz olmadigindan emin olunmalidir.eger erkekseniz ve sizi taniyan birleri duymussa basiniz cok agriyacak demektir.
independence
sessizce ayrilmaya cali$an bireyin, sevgilisinin muhte$em guzelligine son bir kez bakip ne yapacagini $a$irarak ba$ucuna usulca kalbini birakmasi ve oradan ayrilmasini dile getiren harika cumle.
independence
sevgili icin du$unulebilecek en ho$ du$unce bu olsa gerek.
o kadar guzeldin ki..
bahsedilen guzellik mutlaka fiziksel guzellik olmak zorunda da degil ayrica.ic guzelligi, huy guzelligi, insalik ve turevi $eyler icin de ayni cumle kullanilabilir.her ne $ekilde kullanilirsa kullanilsin her aklima geldiginde yeni ba$tan hayran oldugum bir cumle olma ozelligini halen muhafaza ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol