küçük park

priapus
bornovanin yeni kalbi. kucuk olmasina ragmen barindirdigi kafe ve bar sayisiyla ege universitesinin kaynasma yeri olmus metronun son duraginida icinde barindiran yer.
ronniefrown
s.o.s, cosmo gibi kafeleri, beri blues, terminal, empas gibi barlariyla vazgecilmez mekan. kampuse 525 ile, konaga da metro ile hemencecik burdan ulasabilirsiniz.
paralaks
hayatımın geçmişte kalan kısmını geçirdiğim ve gelecek kısmını da geçirmek istediğim bornova’nın en sevdiğim yerlerinden biri.üniversite gençliğinin buluşma noktası.ama son yıllarda değişmesini ve bozulmasını üzülerek farkediyorum.
ohannessenpetersburgerking
yerinde yeller esen parktir. yikilmasinin sebebi 7/24 vardiya seklinde kurulan icki ortamlarindan oturu cevrede oturanlarin sikayetci olmalari olarak gosterilmistir. yerinde kaldirim taslariyla orulu dumduz bir bosluk birakmistir. bu zamana kadar izmirli yazarlarin bu durumu belirtmedigine de sasirmamak elde degildir.
linear approximation
yikildigini ogrenince benim de yikildigim,hayatimin en guzel gunlerini gecelerini gecirdigim yer.once sanat sokagini aldilar elimizden,simdi de kucuk park’i.sinirliyim onlara.
sitivreyvaugin
küçük çaplı bir öğrenci kasabası sayılabilir kafeler barlar kiralık evler ucuz yemek ve olmazsa olmaz fotokopiciler. bazen bütün bi günü burda öldürür hiç sıkılmazsınız ama bazen bir saatte garip bi kasvete bürünür yine de heryere yakınlığından dolayı alsancaktan sonra ençok tercih edilen yerlerdendir

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol