dünyanın en gereksiz ev odası

muspelheim
bir ara$tirma falan yapilmi$ sanirim ve cok zengin bi adamin evinde hediye paketleme odasi en gereksiz oda diye secilmi$..hatta iki tane hediye paketmele odasi varmi$ adamin evine...
kyrlanas
oturma odasidir. heryerde oturabilen insanoglu icin evlerde zaten salon,yatak odasi gibi kavramlar varken oturma odasi nedendir.
dark blue
ütü odasıdır; neden kendine özel bir ismi vardır, ütü her odada yapılamamakta mıdır, çamaşır odasının suçu nedir gibi soruları da beraberinde getirir. belki de sadece bizim aileye has bir odadır...
offf be
misafir odasıdır. en güzel eşyalar oraya alınır, kapısı da kilitlernir ki misafir gelince hazır olsun. ama misafir de her gün gelmez ki. o güzel eşyalar dura dura eskir.
nickmickyock
tabii ki de misafir odası adı altındaki salondur. aslında evin diğer odaları da -mutfak ve yatak odası hariç- daha konforlu olmakla birlikte modaya ve mooda da daha uygun olmakla birlikte bu kırık yılda bir şereflendirilen bu nam-ı değer misafir odalarında genelde rahatsız old fashioned oturma grupları ve de vitrin gibi uyuz nesneler bulunur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol