osman yağmurdereli

betterthan
tam adi osman gazi yagmurdereli olan yeni donem akp istanbul milletvekili.

edit-guzel arkadasim adini ben koymadim,milletvekili de ben yapmadim,eee bu isin sirri nedir bu durumda?
angelus
şarkıcılık yaptığı döneme denk gelen her bünyenin halet i ruhiyesini bir nebze de olsa bozmuş olan bireydir kendisi. bir de son dönemde "yeni evleniyor olsaydım karımın türbanlı olmasını isterdim" diyerek bağlı bulunduğu kurum ve kuruluşa sadakatini göstermiş olan vekildir.
sepulturk
fazıl say’ın bir güzel giydirdiği adamdır. fakat her siyasetçi gibi pek güzel saçmalamıştır bu giydirmeler üzerine.

bir düşünüyorum da bir yanda bir bir biri birilerine gibi bir saçmalık ötesine imza atmış bir adam, bir yanda yaşayan en büyük piyanistlerden birisi. ben ne desem laf değil.
enharista
abbas güçlü ile geneç bakış programına katılmış tarafsızca sanat konuşmak istemiş ancak ortamdan dolayı konuştukları yanlış anlaşılmış,müzik ögretmenidir.
bb
hurriyet.com.tr der ki: "devlet bakanı kürşad tüzmen, bir süredir kadıköy acıbadem hastanesi’nde tedavi gören ak parti istanbul milletvekili osman yağmurdereli’yi ziyaret etti. tüzmen, ziyaret sonrası hastane çıkışında yaptığı açıklamada, “durumu çok iyi. ailesi yanında. hastanede gereken özen gösteriliyor. inşallah en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşup aramıza dönecektir” dedi. osman yağmurdereli, 11 temmuz 2008 tarihinde elektrolit sodyum potasyum dengesizliği nedeniyle hastaneye yatırılmış ve safra yollarına antibiyotik tedavisi uygulanarak olumlu yanıt alınmıştı."
independence
bir kaynakta kendisinin son durumu ile alakali $u habere yer verilmi$.


ak parti milletvekili osman yağmurdereli, tedavi gördüğü acıbadem hastanesi’nde enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. durumu ciddileşen yağmurdereli’nin uyutulduğu öğrenildi.

geçtiğimiz günlerde safra kanallarındaki enfeksiyon nedeniyle tedavi altına alınan osman yağmurdereli’nin dün sabah solunum yollarında sıkıntı oluştuğu ve yoğun bakım ünitesine alındığı belirtildi. konuyla ilgili açıklama yapan osman yağmurdereli’nin doktoru iç hastalıkları uzmanı dr. keramettin şar, "bildiğiniz gibi bir önceki basın açıklamasında enfeksiyon nedeniyle tedavi olduğunu söylemiştik. basın açıklaması yaptığımız gün aramızda olacaktı ancak ateşi çıktığı için katılamadı. fakat bu sabah solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakım ünitesine almak zorunda kaldık. şu anda tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" dedi. enfeksiyonda ilerleme olduğu için yoğun bakıma aldıklarını yineleyen iç hastalıkları uzmanı dr. keramettin şar, "kendisini dinlendiriyoruz. en ufak bir gelişme olduğu zaman sizi bilgilendireceğiz" diye konuştu.


http://tinyurl.com/6oqr9u
orqn
ölümünün ardından eşi,sanılanın aksine kanserden değil hastane enfeksiyonundan öldüğünü iddia etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol