sabah fethe çıksak avrupa'yı 3 günde alırız

independence
yazida en begendigim paragraf surasi oldu;

"Rusya, dün 25 yeni savaş gemisi alacağını açıkladı. Çin devlet başkanı askeri kıyafetle ordusu ile şov yaptı. ABD, nükleer silah kullanabileceğini duyurdu. Kuzey Kore, Japonya'ya füze fırlattı. Hindistan, ABD, Güney Kore, Japonya ortak tatbikat gerçekleştirdi. Türkiye ise 15 Temmuz 2016'da NATO ordusunun saldırısını silah kullanmadan 5 saatte bertaraf ederek neler yapabileceğini göstermişti. Ardından “Fırat Kalkanı” ile 30-40 gelişmiş ülkenin savaştığı DAEŞ'i birkaç günde halletti. Sonra ise 15 Temmuz 2017'de askeri tatbikata gerek bile duymadan 5 milyon siville tatbikatını gerçekleştirdi. Katar'a sadece 150 asker göndererek işgali durdurdu. Şeytanîler ise Türkiye'de yapamayacaklarını anlayınca ansızın Pakistan'a yargı darbesi yaptılar. Pakistan yönetimi ise pes etmeyeceğini gösterdi."

aksam icmek falan guzel de, bir gazetede yaziyorsan en azindan ayilmayi bekleseydin. o kafayla yazi yazarsan sonuc bunlar oluyor iste.
zamazingoza
Twitter da bir yorum vardı bu haberle alakalı. Şengen vizesi gerekecek gibisinden. Haklı yani adam. Şengen yoksa o iş biraz zor ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol