set balık

herkonudafikrimvar
Sariyer'de bulunan deniz manzarali balikçi. Mezeler ve baliklar lezzetli ancak kredi karti gecmiyor. Yil 2017 kredi karti gecmiyor. Boyle bir serefsizce isletmecilik olabilir mi. Madem kart gecmiyor rezervasyon yapilirken soyleyeceksin. Ya yanimda nakit olmasaydi?

Tanim : manzarasi guzel ama para konusunda uyanik mekan
independence
her deniz gordugu yeri guzel manzarali zanneden insan gordum ben bu baslikta. istanbuL'da eger bulundugun restaurant ile deniz arasindan yol geciyorsa orasi manzarali yer degildir her seyden once. sariyere kadar giden adam zahmet edip rumeli kavagina kadar bir gideydi ucurumun uzerinde kurulmus denize sifir bir suru restaurant bulabilirdi, ustelik her birinde de kredi karti gecerli. zamanin varsa sile'ye gidersin kumsalin kenarinda yersin baligini icersin rakini. daha milyon alternatif varken set balik nedir ya.
independence
siteleri asiri gelismis. ozellikle hakkimizda kisminda yazilanlara bayildim.

"hakkımızda
This is an example page. It's different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I'm a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my blog. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin' caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!"

tam olarak bir balikciyi tanimlamislar hakkimizda yazilari ile.

http://setbaliklokantasi.net/sample-page/

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol