ankapark

keepcalmandno
Ankarada doğal güzellik olmadığı için devlet sürekli yapay parklar ve alışveriş merkezleri yapıyor, yapsın bir şey demiyorum ama o dinazorlara verilen paraya da yazık günah değil mi
enity
Senelerdir reklamlarını gördüğüm fakat açılıp açılmadığını bilmediğim tematik park. Uğrunda epey sermaye tüketilmiştir fakat bir Europapark kadar eğlendirecek midir müşterilerini bilinmez.
zeigarnik
vaktiyle ankara güvenpark'ta kimsenin anlam veremediği şekilde bir sabah ansızın belirmiş olan dinozorlar, melih gökçek'in iddiasına göre, ankapark farkındalığı yaratmak ve halkın dikkatini çekmek üzere planlanmış viral bir hareketin aktörleridirler.
karalama
Aoç'nin arazilerini şuan ki tübitak başkanı dönemin aoç müdürü onayı ile değerlendirme çalışması vol 2 durumudur.
vol1: saray yapımı.
vol2: park yapımı.

kaç yıllık kavakları kesip transformers ve dinazor heykellerini için bütçeden milyonlarca tl para akıtıldı.

i.melih gökçek'e göre ülkemizin disneylandıdır.
herkonudafikrimvar
her gün eve giderken görmek zorunda kaldığım sikko mekan. zelzele ve uzay çağı adında 80'lerden kalma çadırlar yaptılar şimdi de.
ayrıca zemini yumuşak olduğu için mimarlar odası şerh koydu.
en az 2 yıl oradaki hiç bir alete binmem ben.
obiwan
Ah ankara. Ulaşım bok gibi, altyapı yerlerde, yollar desen lastik dayanmaz, hâlâ dünyanın bilmem kaçıncı büyük parkıdır, çıkışlara mordor kapılarıdır, sağa sola saat kulesi ve robotlardır nerede gereksiz şey var oraya para harcayan şu zihniyete prim verirsin. Tanım mı? bunlardan en yenisi işte.
gaia
Giriş ücretinin 50 tl olacağı yönünde şehir efsanelerinin dolaştığı, atatürk orman çiftliği arazisindeki devasa, tematik ve ucube parktır.
Ortasına yanılmıyorsam selçuklu sarayı koyup yanına/yakınına dinazor ve uzay temalarının işlendiği alanları koymak için nasıl bir kafaya ulaştıklarını merak ettiğimdir.

İçerisinde bir parça park enstantanelerini barındıran spoiler tadındaki bölümü, akköprü metro çıkışında sizleri beklemektedir (hiç girmedim).
Her gördüğümde, "ne gerek vardı ki?" Sorusunu aklıma getirir.
murty
partili tanidik,es ,dost akraba ile dolduruldugunu dusundugum teknik kadrosu sebebiyle asla Roller Coaster'larina binmeyecegim park..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol