plaj futbolu

made in heaven
super zevklidir ancak topun arada sirada denize kacmasi sonucu islanmasiyla uzerine yapisan kum tanecikleri ciplak ayaginiza feci aci veren cizikler olusmasina neden olur,bir de ciplak ayakla oynanan bu futbol turunde topa burun tabir edilen vurusun yapilmamasi siddetle tavsiye olunur,parmaklarda kalici hasara yol actigi ve insani yerlerde surundurdugu gorulmustur.
esek sipasi
ne kadar kiro bir goruntu olsa da plaja giderken yanina corap almak ve de futbol oynama esnasinda bu corabi giymek bunyeye yarali.zira ayaga yapisan kumlar da hissedilmez bu durumda dolayisiyla aci da vermez.
onur55
bir cok eski futbolcunun ilgilendi?i spor daly diyerekte tanimlayabiliriz plaj futbolunu.cunku oyun alani gercek futbol sahasindan daha kucuktur ve dolayisiyla oyuncular daha az kosarlar.hatta yaz aylarinda duzenlenen plaj futbolu turnuvarinda eski futbolculari tekrar sahada izleme firsati bulabiliriz.
pipisik
dünyanın en zor ve kuvvet gerektiren sporlarından. kimi tropik ülkelerde profesyonel ligleri dahi vardır bu oyunun. küçük alanlarda kıvrak zekaya ve yeteneğe sahip oyuncuların kıvırabileceği bir oyun elbet. kazmalar yer bulamaz.
greyfurt
bildiğim en tehlikeli futbol türüdür.
ayağınıza cam, teneke kutu, midye kabuğu gibi şeyler batabilir.

ama en tehlikelisi -diğer futbol türlerine göre- izleyen dişi insan popülasyonunun fazla oluşudur. karşı takımda da hafif hayvanella bir arkadaş varsa, kemik sesleri fezaya yükselir. tırsıp, bol paslı oyun stiline geçilir.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol