2.3 milyon euroya bekaretini satan kız

independence
en basta ozet gec diyenler icin geliyor, honk kong'lu bir is adami ile 2,3 milyon euro karsiliginda anlasmis, bekaretini satmis.

romanya asilli bir genc kiz, ismi Aleexandra Kefren, 18 yasinda, guzel sayilir ve bakire. madem guzelim, madem bakireyim ve madem dunya geneli abazan, o zaman neden bekaretimi satmayayim dusuncesi ile hareket etmis olacak ki, bir sabah programina cikip bekaretini fiyatini da belirterek satma kararini aciklamis. 6 milyarlik koca dunyada mal abazan mi yok? var elbet. allahin honk kong'undan da lavugun teki bu satisa talip olmus ve genc kizla anlasmis.

aklima soyle bir sey geldi.

simdi bu kiz adamin yanina giderken taksiye binecek mesela, taksici de pustun teki cikacak kiza tecavuz edecek ama taksicinin de hicbir seyden haberi yok, tamami ile hayvani icguduler sebebi ile gerceklestirecek bu eylemi.

o zaman nolacak?

valla ben gulerim, cidden uzulmem gulerim ama kizin ne hallere dusecegini de dusunmek bile istemem.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40411407?p=1
herkonudafikrimvar
sosyal medyadan dün tanıştığım bir kızı hatırlattı, hacettepe üniversitesinden okuyan 22 yaşında bir kız. normal facebook,instagram arkadaşları falan var, bir falsosu yoktu.
biraz online mesajlaştıktan sonra kız dedi ki, ya sana açık konuşacağım, bazı borçlar altına girdim, öğrenci evimin kirasını da ödemekte zorlanıyorum. bu borçlarımı karşılayabilir misin, ben de o zaman seninle metres hayatı yaşarım.

kız aynen böyle dedi ya, ben şok..

dedim ki, daha sugar dady'lik yapacak kadar düşmedik kızım, benimle beraber olacaksan sen benim masraflarımı karşıla.

sonra engelledi.

anafikir; millet orospu olmuş

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol