melissa panarello

0 /
independence
bugun zaga`da izlendigi kadari ile cok citipiti, cok $eker, cok tatli bir kiz.nasil olmu$ta bu genc ya$ina ragmen ya$adigi bunca ili$kiyi sigdirmi$ akil almasi guc geliyor insana.gerci ya$adigi bu ili$kiler sonucunda parayi cuvaliyla goturmu$tur o ayri konu.
ali istvan szabo
o da artik bizden biri. seks tecrubelerimi yazdim, turkiye tutucu degil, sis kebaaap bilmem ne diye geldigi ulkemizde bu iki uc gunluk sure icerisinde her yerde gordugumuz kisi. aslinda italya ya gitmeden once bir pazar keyfi sunsaydi fena da olmazdi hani!!
zany
erotizm dozu bir hayli yuksek olan bir gunluk yazan ve bu gunlugu ustelik 17 yasinda yayinlayan kisi. italya’da "yilin edebiyat olayi" olan kitapta melissa p., en cok lezbiyen iliskilerden zevk aldigini anlatiyor.
reddy
genelde melissa’ya dair elestirilerde dustugu duruma agirlikli olarak ailesinin ilgisizliginin sebep oldugu iddia ediliyo.ancak suphesiz ki bu durum salt ilgisizlikle aciklanamaz,bunun yaninda bunda melissa’nin da payi vardir.dusunun bi kere,dunyada ailesinin ilgisizligi,yasadigi toplumda cinselligin bir tabu oldugu vb sorunlarla icice buyuyen ve bu sebeplerden kisilik sorunlari olan yuzbinlerce kiz cocugu var ancak bunlarin icinden su ana kadar kac tane melissa panarello cikti?
nick nicki nickince
4 subat 2006 cumartesi gecesi televizyon makinasina katilacak hatun kisisi. ilk geldiginde cikti da, bu sefer geldigi gibi hayatta cikamaz cunku ilk kitabi hemen hemen herkes okudu.
romendal
inanilmaz sirin varlik,ilk yuzunu gordugumde bu sirin insana nasilkiydilar demistim ama eger yasadiklari dogruysa kisilik arayisina kurban gitmistir.. edebiyat dili o kadar fazla iyi olmamasina ragmen yasina gore dusundugumde inailmaz bir potansiyel goruyorum ki;2. kitabinda bu citayi biraz daha yukseltmistir..
(bkz: sirin )
louandreassalome
30 haziran 2006 tarihinde vizyona girecek olan film.melissa p’nin yatak maceralarını anlatıyor.vizyondan ziyade kadıköy tezgahlarında porno film olarak satılırsa daha çok iş yapar diye düşünmekteyim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol