iyi bir yazar olabilmek için gerekenler

independence
oncelikle sozlugu yapan ki$i olarak anket turu ba$liklar acmamak gerekiyor tabi.ama madem acmi$ bulunduk bi kere o zaman siralayalim.

zekaya ve kulture dayali, imla kurallarini esas alan yazilar yazmak.

insanlarin inanclarina anlayi$ gostermek, kendi inani$larini kimseye empoze etmeye cali$mamak.

ba$kalarinin kendi fikirleri olan yazilari alip sozluge oldugu gibi ta$imamak kisacasi copy paste yapmamak.

yonetime saygili olmak, tarti$mamaya girmemek.

sozlugun tum kurallarina itirazsiz riayet etmek, provakatorlukten uzak durmak.



darth sidious
*sozlukte birbirine ayar vermeden uygarca yasamak. bilginiz olsun en cok ayar verene hicbir zaman odul verilmeyecek.
*sozluge aktif bir yazar olarak katilamadan once mutlaka sik sorulan sorular basligini okuyun. beyin kivrimlarinizda gezinen bir cok sorunun cevabini orada bulabileceksiniz.
*sozlukte hangi amacla bulunursaniz bulunun, sozluk sinirlari icinde size izin verilen alanda tum oyunlari oynayacaginizi unutmayin. sozlukten beklentileriniz sozluge verdiklerinizle orantili olursa hayal kirikligi yasamazsiniz, unutmayin. haftada bir sozluge girip bir entry yazarak belki kaydinizin silinmesini engelleyebilirsiniz, sozlukculerin sevgisini kazanmak icin daha fazla gayret gereklidir.
independence
guzel bir vucuda sahip olmak, kadin olmak ve houstondan bana "ben kadinim ve guzel bir vucudum var" diye mesaj atmak. gerisi zaten zamanla gelir.
sitivreyvaugin
sözlük vs. için;

klavye!! tercihen q yoksa f de aynı işi görür sadece tuş yerleşimi farklıdır.

kağıt ve papirüs benzerleri için;

bu işte çok teferruatlı bir konu, ama tercihen dolma kalem - (hani birde flar ile hem karizmatik hem marur duruş sergilersin, kahvende bir yudum içiyosun falan, keyif verici madde olarak ise pipo ama yok ben azcıkta maço olucam diyosan puro olabilir) - ama şimdi dolma kalem yoksa efendim tükenmez kalem, artık ben ne olsa yazarım dersen kurşun kalem yeterli birde kalemtraş.

antik çağdan duvar yazıları ve mağara yazıları daha doğrusu resimleri için ; çakmak taşı, eğer alet kullanmayı öğrendiysen ve ateşte bulunduysa herhangi bir metali sivriltip av resimlerini mağara duvarına çiziktirebilirsin efendim.

geri kalanlar zekana kalmış....hayır sevgili primat sana demedim bunu bu üst iki paragraftaki kullanıcıları ilgilendiriyor.


iyi günler efendim.
rumuz pilis tiray egen
başlıklardaki türkçeleşmesi gereken kelimeleri iyi anlayıp iyi analiz etmen lazım öncelikle. öyle çattadanak her başlığa yazamazsın. önce başlığı düzgün açıp sonra altına entryni gircen. bi kere gece çırılçıplak sözlüğe giren yazar modunda takılman şart. zira giyinikken iç gıdıklayıcı olmaz yazdıkların. sonra independence amcanın gönlünü hoş tutucaksın. bir zirve var gel derse gidiceksin. zirve yok gel derse de gidiceksin. sabahın köründe arayıp 2 bira aldım sana geliyorum dediğinde kapıyı açıcaksın. iyi bir yazar olmak için önce adam olucaksın lan. canımı sıkma benim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol