94 ışık yılı öteden gelen ve doğal olmayan sinyal

independence
oncelikle haber surada;

http://t24.com.tr/haber/94-isik-yili-uzaktan-cok-guclu-sinyal-geldi,357591

yani demis ki;

bu oyle guclu bir sinyal ki dogal olmasi dusunulemez. yapay bir sinyalse de ancak ve ancak 2. tip uygarlık tarafindan gonderilmis olunabilir.

2. tip uygarlık nedir peki?

kardaşev kademeleri'ne gore kendi icerisinde bulundugu gunes sistemini kontrol edebilen, enerjisini kendi gunesinden ve yildizlarindan saglayan uygarlik tipi.

ozetle bu bilgi cok heyecan uyandiran merak uyandiran bir bilgi olmali aslinda. ote yandan ne bu sinyalin nereden geldigini ogrenecek kadar uzun yasayacagiz ne de bizim onlara karsi bir sinyal yolladigimiz taktirde gelecek cevabi ogrenecek kadar yasayacagiz.

94 isik yili. boru mu lan!
herkonudafikrimvar
2. tip uygarlık ise, bizi bulursa kedinin fare ile oynadığı gibi veya insanın fino köpekle oynadığı gibi bizim ilkelliğimizle taşak geçeceklerinden umarım bizim karşı sinyalimizi fark etmezler.
düşünsene adamlar uzay gemileriyle eciş bücüş bir formda gelecek, biz euzubillahimineşşeytanirracim diye adamları kovalamaya çalışacağız. kendi aralarında iyi eğlence konusu oluruz
bendis
evrene gönderdiğimiz pozitif ya da negatif enerjilerden biri bi yerlere çarpıp geri dönmüştür heyecan yapmaya gerek yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol