üçüncü köprüde fotoğraf çeken mallar

independence
arkadas, ben bu ulke insani kadar gormemis insan ne duydum ne gordum yemin ederim. hindistanda pakistanda afrikada yapmazlar bunu.

dun aldim annemi gezmeye cikarttim. sözde kilyos'a gidicez, annanemin mezarini da ziyaret edicez, bir seyler tikinip eve donucez. ucuncu koprunun bir ayagi da kilyos civarinda oldugu icin oradan gidelim dedik, yolu cok yakinlastiriyor cunku. demez olaydik.

kopruye 7/8km kalana kadar tek tuk arabalarin oldugu yol bir anda tikaniverdi. kaza var sandik, hem de buyuk bir kaza cunku trafik hic ilerlemiyor. nihayet koprunun agzina kadar vardik ki ne gorelim. 4 seritli yol 2 seride inmis. hem de neden? binlerce mal arabalarini saga cekmisler hem de iki serit olacak sekilde, fotograf cekiyorlar.

olm salak misiniz lan siz? neyin fotografini cekiyorsunuz? ilginc olan sey ne? fotograf cekmeye deger olan sey ne? hem de bir degil iki degil yuz degil, binlerce insan vardi resmen ya. yuzlerce arac cekmis saga, son derece rahat bir sekilde fotograf cekiyor. arkadan ambulans mi geliyor, itfaiye mi geliyor, hastasi yaslisi cocugu mu var kimsenin umurunda degil. daha beteri ne polis bir sey diyor bunlara ne de bir baskasi.


allah topunuzun belasini versin dedim gittim.
criminalwhiterabbit
ahahah başlık cok iyi. ömrü hayatımda kaç kere ordan geçeceğimi düşünüyorum 0, yada belki 1-2. peki bu foto çektirenler kaç kere o köprüyü kullanacaklar neyin sevinci bu? köyde olsak hani merkez karşıda olsa filan anlarım. düşünme yetisi yok işte olsa bu durumda olmazlardı üzgünüm ötekileştirdim ama maalesef öyle. söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var yahuuu.

(bkz: yaratıyorsun bari takip et)
kukulak
dizaynı fransız yaptı ,
müteahhid japon (1973 den beri bütün köprülerin müteahhidi japon ve aynı firma)
taşeronlar Türk firmaları ,
kutlayanlar.....................
kutlamayanları vatan haini ilan edenlerdir!
anarsik
Bir insan ateşe taparak bile mutlu oluyorsa kimseye bi zarar vermemek kaydıyla olsun be . Çekin lan çekin. Dünya hiç birimizin değil

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol