ramazanda sokakta sigara içti diye yumruklanan genç

independence
nereye varacak bu ulkenin hali, islam daha ne kadar yanlis anlasilacak yanlis yorumlanacak ve bu yanlis anlamalar ne zamana kadar birilerinin yasamina mal olmaya devam edecek hic bilmiyorum. orucunu tutuyorsan kendine tutuyorsun, tutmayanlari yargilamak ve hatta darp etmek senin ne haddine, sen kimsin? islam hosgoru dinidir diyenlerin yuzunu neden dur durak bilmeden kara cikartiyorsun? allah sen ve senin gibilerin belasini tez zamanda vermez mi?

verecektir umarim.

istanbul fatih'te bir magazada calisan personel oruc tutmuyor ve cikiyor magazanin onunde sigara iciyor. etik anlamda hatali sayilabilir aslinda, sokakta icmek yerine tuvalette de icebilirdi ama bunu dusunmemis, dusunememis. dusunse bile yapmak zorunda degil o apayri konu.

gencin sigara ictigini goren bir ayi, tek kelime etmeden gencin yanina gidiyor ve basiyor suratina yumrugu. cocuk habere gore beyin travmasi geciriyor ve yigiliyor oldugu yere. cok sukur ciddi bir seyi yok, hastaneye kaldirildiktan sonra taburcu ediliyor. yumrugu atan da bir gece nezarette yattiktan sonra serbest birakiliyor. umarim hakkinda darp suclamasi ile dava acilmistir.

http://www.hurriyet.com.tr/istanbul-fatihte-bayiltan-yumruk-40130400
scalet
adamın adı fatih tekel. sanem moda adında bir işletmesi var. telefon numaraları şu an facebook ve twitter da cirit atıyor. adamın savunması karma küfür etti demiş. ama görüntülerde çocuk sadece sigara içiyor. bildiğin kendi yavsakligini örtbas etmeye çalışan bir ruh hastası var karşımızda. inşallah adalet tarafından hakettiği cezayı çeker.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol