iki kediyle yaşamak

independence
bir kedi ile yasamaktan yuzbirmilyononuc kere daha kolaydir ve eglencelidir.

1- bir kedi ile yasarsan o kedinin ilgi odagi olursun. kedilerin gece hayvanlari olmasi sebebi ile sana ne uyku verir ne bir sey. kiz arkadasimin kedisi bana gelene kadar neler cektigimi bir ben bilirim bir de kedim. ne uyku vardi ne baska bir sey. ancak iki kedi olunca birbirileri ile ugrasmaktan senin yuzune bile bakmaz oluyorlar. sen kosturursun pesinde azicik seveyim diye.

2- tek kedi ile yasarken vucudunda isirilmadik yer kalmaz. ozellikle kedi yavru bir kedi ise vay haline. o disler kasindikca ellerin ayaklarin suzgece doner. bir sey de diyemezsin, desen de isiracak nasilsa. ancak ikinci kedi ortama dahil olunca tum hirslarini birbirlerinden cikartirlar, dolayisi ile sen de isirilmaktan kurtulursun.

3- tek kedi olunca onunla muhakkak oyun oynamalisin, ustelik uzun uzun oynamalisin. inan bu acili bir oyundur, ellerini oyuncak zannedip durmaksizin isiracaktir. ote yandan iki kedi olunca birbirileri ile oynamalarini izlemek de cok keyiflidir.

4- tek kedide tek kedi beslersin, mama kabindan yer icer vs. ancak iki kedi olunca ayni mama kabina kafalarini sokup kardes kardes mama yemelerini izlemek bile gorsel solendir adeta.

iki kedi candir.
independence
birbirleri ile acimasiz bir sekilde oyun oynayacaklardir ama endiselenme, bu dogaldir. eger iki kedi oyun oynarken havada bir toz ve tuy yumagi olusuyorsa bu oyun degil kavgadir. o zaman endiselen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol