pkk nın cizre ajitasyonu

herkonudafikrimvar
http://haber.sol.org.tr/video/video-hdpden-cizre-videosu-159328

Ekteki videoda 'türk devletinin hiç bir neden yokken kasten cizre halkına soykırım uygulaması' konulu sapkın pkk projeksiyonu mevcut.

türkiye cumhuriyeti devleti, kendi topraklarından kopup yabancı ülkelerin köpeği olacak, yabancı ülkelerin askeri üs kuracağı, kendisini tehdit edecek bir orta doğu bataklığı muz cumhuriyeti kurma niyetine tabii ki izin vermeyecektir. o bölgede ciddi bir ekonomi falan yoktur, hatta ülke ekonomisini sürekli aşağı çeken bir bölgedir. buna rağmen yukarıdaki sebeplerden bizden kopamaz, kopmamalıdır.. buna rağmen bölge sürekli kaşınmaktadır. kurulacak bir ayrı devlet 1 dakika bile beklemeden aşiret savaşları, işid, rusya, amerika gibi bir çok unsurun arasında ezilip yok olacaktır. iyi kötü bir devletimiz, bir bayrağımız, bir ordumuz var. bunun altına sığınmaktansa bu yaptıkları apaçık ahmaklıktır.


özellikle 1:30 daki 'adamın dibi' diyen özel harekatci kardeşimin alnından öperim,bu arkadaş ve diğer arkadaşlarını bulursam en kral şekilde sofra kurup ağırlamak isterim. arslanlarım benim.



edit: duygulandım gözlerim doldu. yaşasın türkiye cumhuriyeti ordusu
anarsik
bu videoya sevinen orospu çocuklarını gördüğüm sürece toplumsal barış gelmez. insanların ölümüne seviniyorsunuz değil mi. gerçi ölen kürt olduğu sürece problem yok. her fırsatta kin kokan yazılarınızdan nefret ettim. sırf bu yüzden bu ülkeye aidiyet duygusu beslemiyorum. bu şekilde nefretinizi yansıttığınız sürece askerde ölecek gerillada ölecek sivilde ölecek çocukda ölecek. arada fark yok . bu kanda hepinizin parmağı var.
ismettt
bu ülkeye aidiyet duygusu beslemeyen varsa açık açık söyleyeyim uçak biletlerini alayım kendini nereye ait hissederse siktirsin gitsin oraya. birileri çıkıp askeri öldürün derken problem yok cizre'de terörist ölünce mi mesele oldu? gebereceksiniz. bu millet size bu denli kin kusuyor işte.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol